USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через зміну руху маршрутки №30 запланували акцію протесту

22 Листопада 2016 11:15
Жителів сіл Підгайці, Крупа та міста Луцьк кличуть на акцію протесту через зміну руху маршрутки №30.

Про це написав у Фейсбуці активіст Тарас Столярчук.

Як ідеться у дописі, люди обурені, що міська влада не дослухається до їхніх прохань.

«Жителі сіл Підгайці, Крупа та міста Луцьк! На жаль, міська влада недослухалась до прохань людей, які користуються громадським транспортом. На жаль, вони ще досі думають, що вони вирішують долю проблем людей, які їх обирали. Таке рішення могли прийняти лише люди, які не користуються громадським транспортом та лобіюють чиїсь інтереси. Це діти старих комуняк та комсомольців, це діти корупції та інтересів бізнесу», - пише активіст.

Акція запланована на 15:00 годину 28 листопада прив’їзді у Підгайці.

«Оголошуємо акцію протесту проти того аби маршрут номер 30 не возив людей у с. Підгайці. 28.11.2016р. о 15.00год. усіх небайдужих запрошуємо прийняти участь у протесті при в'ізді у село Підгайці.

Також запрошую депутатів Луцькоі міськоі ради поспілкуватись з нашими добрими людьми»

Нагадаємо, у Луцьку під час засідання виконкому прийняли рішення, що 30-та маршрутка буде тільки міська. Так, з 1 грудня вона не їздитиме в Підгайці, а курсуватиме тільки до кільця, де буде розвертатися назад у місто. Відтак чиновник припускає, що це може вирішити питання з транспортним сполученням лучан з Дубнівської.

Натомість, уже з 1 грудня з Луцька до Підгаєць та Забороля курсуватимуть автобуси за новим маршрутом. Як повідомив 12 листопада директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, з Підгаєць (з самого кінця села) рухатиметься автобус до Луцька, там по вулиці Дубнівській, поверне направо на Рівненську (по авторемонтній), доїде до податкової, розвернеться до зупинки /аптеки, вернеться трохи на вулицю Дубнівську і спуститься на вулицю Глушець, поїде до старого базару, далі по Ковельській, далі на Володимирську, далі в самий кінець села Забороль. Курсуватиме одразу 8 автобусів по 4 рейси з інтервалом у 15 хвилин.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Листопада 2016 11:51
Ще треба щоб в Зміїнці та Милушах таке саме провели, бо також хочуть забрати 22. А з тих що проїзжають через ці 2 села тільки 30% стають на зупинках коли їх зупиняють. Ось наприклад зранку в 7:25-7:30 їде маршрутка 224 АС5628АА і ніколи не зупиняється. Також Луцьк-Топільно АС5973ВН не зупиняється. Про ті, що їдуть з Ковеля, Турійська, Маневич зовсім мовчу - ніяка не стає.
Івану Мирці Показати IP 22 Листопада 2016 12:14
Запропоновані маршрути проходять по одній стороні Луцька, далеко не так як рухались №№ "30" та "25". 90% пасажирам потрібно буде ще пересідати на інший транспорт, а це час та додаткові витрати, а хто їде з дітьми, тоді зовсім жах. Бажаєм, що б ти Іване також з часом пересувався виключно громадським транспортом!!! Це так зручно після твоїх іновацій. Молодець, так тримати "підтримуємо", нездара.
ХХХ Показати IP 22 Листопада 2016 13:51
От не можу я зрозуміти тих людей. Значить об єднуватись з Луцьком вони не хочуть, проте Луцьк їм постійно чимось зобов язаний і щось повинен давати, а за що? Згідно реформи яка проводиться, громади об'єднуються і укрупнюються, щоб разом стати прибутковими і не дотаційними, і бути в змозі вирішувати самостійно свої основні проблеми. Відповідно якщо ви вирішили об'єднуватись з Липинською сільською радою(які до речі мають договір про співпрацю з м.Луцьк), от і вирішуйте своє питання разом, а не вимагайте щоб для вас щось хтось зробив, або вирішив. А взагалі дані процеси, в ідеалі, з об'єднання громад мають бути по Швейцарській системі, за допомогою місцевих референдумів(але з приміткою, що має проголосувати мін 60% зареєстрованих виборців). І саме головне, щоб народу донесли правдиву інформацію, що дані зміни їм принесуть, які переваги і які недоліки. А не так як зараз, коли місцеві князьки(сільські голови) вчипившись за свої посади і свої прибутки, розповідають, селянам казки проте що, в них будуть забирати їхні землі і ще різного роду страшилки.
Роман до ХХХ Показати IP 23 Листопада 2016 21:44
А не боїться місто що сміття буде возити в миколаївську обл.? Бо люди, наприклад, в Княгининіській сільській раді тоже можуть стати на принцип. Мені здається, що в процесі обєднання забагато ультиматумів і замало конструктиву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus