USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чому не відбувся фестиваль «Волинська княжна»

6 Липня 2014 18:16
Фестиваль жіночності та краси «Волинська княжна» мав відбутися у Луцькому замку сьогодні, 6-го липня, однак дійства не було.

Як задумали організатори, фестиваль мав втілити середньовічний дух міста, підкреслити цінність нашої історії та самобутність жіночої краси. За один день учасники мали показати історію Луцька від стародавніх часів і до сьогодні. Участь у конкурсі могли взяти усі, незалежно від віку чи статусу, адже основним критерієм конкурсу було бачення своєї краси крізь призму Середньовіччя. Переможниця конкурсу отримала б титул «Волинська княжна».

Торік під час фестивалю «Волинська княжна» організували видовищне дійство із концертом. Були театралізовані вистави, лицарські бої, діяв традиційний ремісничий ярмарок та проводилися майстер-класи від народних умільців.

«Дійсно, цього року фестиваль не відбувся, як було заплановано. Заявку було знято», - каже начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

Чому так сталося, пояснює у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини президент ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» Анатолій Пархомюк.

«Так, місяць тому ми прийняли рішення скасувати фестиваль. Розумієте, зараз час такий, що не до фестивалів. Для розвитку туризму в Луцьку ми проводили чотири фестивалі, на них приїжджали учасники з Донецька, Луганська, зараз це неможливо. Втім, ми маємо надію, що в Україні настане мир, і восени ми все ж організуємо ці заходи», - наголошує Анатолій Пархомюк.

Хоча й фестиваль не відбувся, але відвідувачів у Луцькому замку було чимало. Касир каже, що із самого ранку приходять до неї і питають, коли буде фестиваль «Волинська княжна» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
соромно за "культурн Показати IP 6 Липня 2014 21:11
Це не промоція міста, а "срамота"... Свою тупість і безалаберність прикривати воєнними діями. Більше того, тепер мені соромно "дивитись в очі" своїм гостям, які знайшли інформацію про фестиваль, так само як і я на сайті (ним промують туризм у місті) за посиланням: http://www.visitlutsk.com/event/ua/1346_lucke-menu-na-lipen/. До слова, і ці люди ще долучаються до розробки стратегії міста, розвитку туризму і т.д. Ганьба вам "любі друзі", ганьба... І як на мене, вам потрібно не давати пояснення і виправдовуватись, а привселюдно вибачитись і забиратись геть з міста...
костя Показати IP 7 Липня 2014 00:34
Чому у луцьку не можуть відбуватися культурні заходи а в ковелі можуть відбуватися концерти та фестивалі ? управліня культури вже незнає як брехати і виправдовуватися ганьба ,ганьба.
123 Показати IP 7 Липня 2014 06:45
Люстрацію тьоті Гнатів...
Kexfyrf Показати IP 7 Липня 2014 10:54
Наші можновладці перетворили місто в корупційний заповідник, з наркомафією,нічними закладами де обкурюються , для чого їм культура і спорт( де спортивні майданчики ? де велодоріжки? де наш стадіон в парку - перетворили в конюшню для вибраних ). Їм абми більше молодих людей ставали пиятиками, наркоманами, бидлом- це їхня ціль!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus