USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому в Україні знущаються над тваринами. ВІДЕО

7 Червня 2013 09:11
В Україні набирає обертів рух зоосадистів. Зоозахисники закликають боротися з цим явищем. Законотворці згодні, утім, далі проекту закону справа не йде, — йдеться в сюжеті ТСН.

До ветеринарів все частіше потрапляють жертви догхантерів. Наприклад, одного пса привезли із перерізаним горлом та простреленою ногою. Таке із собакою вчинили твоє парубків, які пиячили у селі неподалік Києва. Вони прив'язали собаку, одягнули петлю із дроту і почали знущатися. Зоозахисники стверджують, що в Україні розвивається рух людей, які люблять знущатися над тваринами.

Вони об'єднуються у спільноти та діляться своїми враженнями через Інтернет. А щоб нічого не запідозрили, то все шифрують. Наприклад, страшні муки отруєної тварини називають «велосипедом». А паніку зоозахисників «псиносрачем». Захисники тварин кажуть, що треба треба змінити закон, який дозволяє користуватися пневматикою кожному. А ще просять заборонити безконтрольно продавати отруту. Із цим уже погодилися законодавці. У новому проекті закону прописують, що таке «жорстоке поводження з тваринами».

Крім побоїв, знущань та залякування, до переліку додають жорстоке виховання, неадекватне годування та використання отрути проти тварин. Проте про відповідальність у проекті немає ні слова. Найбільше покарання в Україні отримав 19-річний Олексій Ведула. Хлопець жорстоко вбивав безпритульних псів, а відео знущань викладав в Інтернет. За таку жорстокість і пропаганду насильства його засудили до 4 років в'язниці. За рік в Україні до адміністративної відповідальності за жорстокість до тварин притягають близько 20 людей. Захисники тварин пропонують помножити це число щонайменше на 100.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Киця Показати IP 7 Червня 2013 10:50
Суки...Усіх би віддати аналогічним тортурам, а тоді - на суд суспільства...
))) до Киця Показати IP 7 Червня 2013 11:12
да, такое надо пресекать. следующий шаг у таких уродов сами понимаете какой. лучше не ждать.
Фома Показати IP 7 Червня 2013 12:45
з початку вони це роблять із тваринами а потім перейдуть на людей. Нашій молоді просто не ма де подіти енергії. Якби в нашій державі булаб якась перспектива для молоді вониб так себе не поводили....
АмЄлія Показати IP 7 Червня 2013 14:49
Мабуть ім чогось не хватає. Ні школа не навчила ,ні батьки розумом не наділили.А бродячими собаками треба займатись місцевій владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus