USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Чорнобильці» обиратимуть санаторій для відпочинку. НОВОВВЕДЕННЯ

11 Червня 2013 12:02
Громадяни України, які постраждали від аварії на ЧАЕС та належать до третьої та четвертої категорій, від сьогодні, 11 червня отримають можливість отримати санаторно-курортні путівки за пільговими цінами.

Про це УНН повідомили в прес-службі Міністерства соціальної політики України з посиланням на слова міністра Наталі Королевської.

«Вперше в цьому році для постраждалих ЧАЕС третьої та четвертої категорій виділяються пільгові путівки», — сказала Н.Королевська.

Вона зауважила, що новий порядок оздоровлення чорнобильців і дітей-чорнобильців, розроблений Міністерством, змінює підхід до забезпечення постраждалих громадян санаторно-курортними путівками та путівками на відпочинок.

Зокрема, відбудеться упорядкування черги осіб, які мають право на отримання путівок, — гарантовано зберігається обліковий номер у черзі на наступний рік для тих чорнобильців, які не отримали путівки в поточному році.

Крім того, відповідно до нового порядку, постраждалі від аварії на ЧАЕС мають право вільного вибору санаторію для лікування.

«З-поміж санаторіїв, які бажають приймати «чорнобильців», визначено 67 санаторіїв, заїзди до яких розпочнуться з 11 червня поточного року», — поінформувала міністр.

За інформацією міністерства, в 2013 році на оздоровлення чорнобильців бюджетом передбачено 370 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фома Показати IP 11 Червня 2013 16:02
люди які дійсно постраждалі від ЧАЕС будуть оббивати пороги чиновників за путівками, а за їхній рахунок будуть оздоровлюватись ті самі чиновники....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus