USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чи буде проспект Волі у «морозиві та окулярах»?

19 Березня 2014 11:40
Луцькі підприємці просили членів виконавчого комітету дозволити їм розміщати тимчасові споруди на території усього міста. Більшість таких лотків «концентруються» саме у центрі міста.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 19 березня.

В основному мова йшла про розміщення на проспекті Волі «яток», де продаватимуть морозиво та сонцезахисні окуляри.

З цього приводу Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що біда у тому, що такі підприємці не створюють умов для розвитку підприємств у місті:
«Ваші діти ходять у луцькі школи, лікуються у луцьких лікарнях. А податки платити буде хто? Чи не буде увесь проспект Волі у морозиві та окулярах», - звернувся очільник міста до заступника начальника управління розвитку підприєцтва та реклами Наталії Рибай.

Утім, встановити лотки, все-таки дозволили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дмитро Показати IP 19 Березня 2014 11:41
що таке «яток»?
до Дмитро Показати IP 19 Березня 2014 12:20
Ятка - палатка, торгове місце на ринку.
Яткознавець до до Дмитро Показати IP 19 Березня 2014 12:55
Типу лоток, холодильник, точка...
Точно знаю Показати IP 19 Березня 2014 13:01
Буде весь пр. Волі, як заважди, у ятках іх морозивом. Де ж іще син екс-мера і революціонер Поха буде його продавати і бити громадських інспекторів, котрі турбуються про захист прав споживачів і перевіряють так звані "точки" на предмет дотримання елементарних санітарних норм. Читайте і робіть висновки: http://mediaavers.com/kurjoz/2013/06/14/direktor-tzov-ilman-sergiy-poha-poliz-z-kulakami-do-gromadskogo-inspektora/ І було це зовсім не давно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus