USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Де тепер стоятиме луцьке «революційне» піаніно

3 Липня 2014 13:21
«Революційне» піаніно передано Волинському краєзнавчому музею – на реставрацію та постійне зберігання. Про це повідомляє Музейний простір.

Нагадаємо, вчора, 2 липня, знайшли майстра для ремонту луцького революційного піаніно та забрали інструмент зі сцени, розташованої в центрі міста.

Під час Революції гідності у Луцьку, на міському Євромайдані, стояло піаніно, на якому міг зіграти кожен бажаючий. Його подарувала лучанам сім’я НаїдківРита Василівна, завідувач бібліотеки Волинського краєзнавчого музею, та Микола Ігорович, знаний ортопед-травматолог Волинської обласної клінічної лікарні.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за інструментом грав навіть відомий піаніст Piano Extremist.

2 липня, за попередньою домовленістю з власниками, «революційне» піаніно передано Волинському краєзнавчому музею – на реставрацію та постійне зберігання. Поки що воно представлене увазі відвідувачів на виставці, присвяченій київському і луцькому Євромайданам. Після реставрації музичного інструмента відвідувачі знову зможуть заграти на ньому ті мелодії, які звучали в буремні дні нашої новітньої історії і надихали учасників боротьби за демократичну і європейську Україну.

Під час Революції гідності у Луцьку, на міському Євромайдані, стояло піаніно, на якому міг зіграти кожен бажаючий. Його подарувала лучанам сім’я Наїдків – Рита Василівна, завідувач бібліотеки Волинського краєзнавчого музею, та Микола Ігоревич, знаний ортопед-травматолог Волинської обласної клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 3 Липня 2014 15:55
да всім наср...
Макс Показати IP 3 Липня 2014 17:11
Буде стояти в громадському туалеті.
учіть правопис Показати IP 3 Липня 2014 20:22
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus