USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Новий Луцьк» вшановує героїв

7 Травня 2015 21:53
До 70-річчя Великої Перемоги Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» провів зустрічі з організаціями ветеранів та вшанував героїв, які захищали Україну в роки другої світової війни.

Так, вчора, 6 травня, відбулися зустрічі з ветеранами Луцької міської спілки в'язнів-жертв нацизму, первинних ветеранських організацій, Волинської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій. Сьогодні предстники Фонду «Новий Луцьк» в приміщенні бібліотеки імені Олени Пчілки зустрілися з ветеранами Луцької міської організації ветеранів України. Під час цих заходів вручили понад 800 подарунків: сертифікати на продукти, сувеніри та солодощі. Про це йдеться на сайті Фонду.

Звичайний день перетворився на день спогадів, віршів про війну, сліз та живих емоцій. Захід розпочав керівник цієї організації Севрюков Валерій. Чоловік подякував усім, хто пам’ятає, що учасники війни, діти війни та ті, хто приніс нам мирне небо 70 років тому, потребують поваги. Зокрема, слова вдячності чоловік висловив і Ігорю Палиці, який завжди підтримував організації ветеранів.



Своєю чергою, виконавчий директор Фонду «Новий Луцьк» Маховський Орест привітав ветеранів з днем Великої Перемоги. Подякував за відвойовану Перемогу та побажав міцного здоров’я, миру і злагоди.

«Ви подарували нам шанс жити у вільній, незалежній країні. Ми цінуємо кожен недаремно прожитий Вами день, який наближав омріяну Перемогу», - зазначив виконавчий директор Фонду.

Голова первинної організації ветеранів НБУ у Волинській області, учасник бойових дій Місенко Ігор Іванович розповів свою історію війни. Пригадав про те, як воно - бути учасником бойових дій, та як і де зустрічав день Перемоги. Подякував чоловік тим, хто зараз бореться за нашу країну та береже її кордони від ворога.



«Війна для мене почалась у 1941-році. Я був в Одесі, згодом мене евакуювали на Кавказ, перебував у різних куточках світу, а день перемоги зустрів у Альпах, на висоті 1830 метрів над рівнем моря», - розповів чоловік.



Єрлін Михайло Тимофійович, голова первинної ветеранської організації «Неспокійні серця» розповів вірш про те, як у Берліні встановили пам’ятник солдатам, які загинули під час війни.

Кожен з присутніх, разом з Михайлом Тимофійовичем переживав емоційно ті події, пригадав щось своє, а дехто, навіть, пустив сльозу.



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку відзначатимуть День пам'яті та примирення і 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі, а також про те, що 8-9 травня перевезення пасажирів з Луцька у напрямку до Гаразджі здійснюватиметься безплатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мішка Показати IP 7 Травня 2015 22:15
а де сашка товстенюк, головний благодійник, непанятнооооооооо!
Степан Бандера Показати IP 7 Травня 2015 22:21
Ореста в мери!
Комсомол Показати IP 7 Травня 2015 22:34
Кто маки не одел, уважение!
Андрій до Комсомол Показати IP 8 Травня 2015 00:14
Да, краще одіти колорадську лєнточку, червону звєзду намалювати на лобі, на шию піонерський галстук повісити, а в руки взяти пару книг Володимира Ілліча Лєніна і йдучи співати "саюз нєрушимий рєспублік свабодних..."
МВ до Андрій Показати IP 8 Травня 2015 09:15
та ні краще обвішатися жовтокольором та далі ходити смітити, бички кидати, обгортки від цигарок...матюкатися..та при всьому винуватити Лєніна і інших.. Хлопче, по тобі лікарня плаче))))
Анна Показати IP 7 Травня 2015 23:42
Я теж підтримую кандидатуру Ореста Маховського. Довелось з ним працювати. Витриманий, швидко приймає рішення, порядний, молодий.
Анонім до Анна Показати IP 8 Травня 2015 09:44
Ну просто Романюк в молодості)))))))))))))
Андрій Показати IP 8 Травня 2015 00:08
Раніше за "савєтів" все було логічно. Але зараз не однозначне ставлення до ветеранів, оскільки їм має бути мінімум 94-100 років. Нажаль, коли вітають 70-літніх та 80-літніх з "дньом пабєди" називаючи їх ветеранами, то це трошки виглядає смішно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus