USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

День кварталу у 33-му мікрорайоні з Фондом Ігоря Палиці. Фоторепортаж

9 Жовтня 2017 15:47
Розваги для дітей та дорослих, розіграш 15 призів, відзнаки для шанованих лучан, козацький куліш та запальний виступ гурту Ot Vinta. Все це та чимало іншого відбулось на 33 мікрорайоні у неділю. Загалом, понад дві тисячі жителів 33 мікрорайону долучилися до святкування Дня кварталу.

Масштабний захід, організований Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом", відбувся на території ЗОШ №10 8 жовтня.

Тисячі жителів мікрорайону зібралися на святкування, яке відбувалося вперше на 33-му мікрорайоні та мало на меті єднання лучан. Для дітей та дорослих діяли зони майстер-класів, виставки козацької та сучасної зброї, відбувалося призове караоке, а також флеш-моб «Тільки разом». Юні мешканці 33-го мікрорайону брали участь у спортивних змаганнях. Чи не найбільш очікуваним моментом дійства став розіграш 15 призів серед понад двох тисяч відвідувачів святкування. Крім того, під час заходу подяками Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" відзначили найактивніших жителів мікрорайону. Ну а родзинкою заходу став виступ рівненського гурту «Ot Vinta» та укротека від DJ Арт.
Яскраві миттєвості дня кварталу у 33-му мікрорайоні – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2017 16:14
М-Е-Г-А-К-Р-У-Т-О!!!!!!! Д-Я-К-У-Ю-Є-М-О!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus