USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутат міськради Луцька спростував звинувачення щодо «крадіжки землі»

29 Грудня 2014 18:46
Луцький депутат спростував чутки, поширені недоброзичливцями у соцмережах, про те, що він незаконно отримав земельний наділ.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у зв’язку з цим питанням в соціальних мережах розгорілись неабиякі «пристрасті».
Кореспонденти видання спробували встановити особистість Користувача Олега Зеленого, який нібито володіє детальною інформацією стосовно земельних наділів депутат Луцької міської ради Євгена Ткачука. Однак, виявилось, що у реальності цієї людини, схоже, не існує. Та й в партії «Свобода», до якої буцімто належить цей чоловік, про однопартійця з прізвищем Зелений нічого не чули.

Таким чином, журналісти звернулись за особистим коментарем до «винуватця свята» - депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука, аби обранець громади пояснив усі аспекти ситуації та спростував або підтвердив обвинувачення.

На це народний обранець відповів, що щиро здивований таким обвинуваченням пана Зеленого, адже усі вони – абсолютно безпідставні. Найбільше його обурило звинувачення, мовляв, депутат Ткачук вкрав землю.

Так, виявилось, що земельна ділянка, про яку мала місце мова у питанні № 108 чергової 68-ї сесії Луцької міської ради, з 1989 року належала тестю депутата, який задовго до того з певних обставин продав цю землю разом із будинком.

«Після цього я її викупив. Паркан як стояв раніше, так і стоїть, лише трохи його оновили», - зауважив обранець громади.

Аби на власні очі переконатись що і до чого, репортер Інформаційного агенства Волинські Новини виїхав на вулицю Боженка, 49а.

При фотозйомці земельного наділу, виявилось, що на приватній території, огородженій парканом, є клаптик, що межує з «червоною лінією» з одного боку, а з іншої – земельної ділянкою, купленою Євгеном Ткачуком разом з будинком у 2008 році, згідно із договором купівлі-продажу.
До слова, вищезгаданий клаптик межує з власним автосервісом Євгена Ткачука, який, до того ж, веде підприємницьку діяльність. Тому, продавши ділянку, він не матиме доступу до території, що належить йому згідно із законом та до власного підприємства.
«Аби у майбутньому не виникало питань, мовляв, Ткачук не платить оренду за землю, я оформив договір-оренду на обслуговування житлового будинку й сумлінно сплачую її до бюджету міста», - наголосив обранець громади й додав, що надати цей шматок землі будь-кому у приватну власність неможливо.

Як аргумент, він показав пакет документів, у яких зазначено те, що земельну ділянку на вулиці Боженка, 49а Євген Ткачук отримав ще у 2007 році. До слова, на той момент часу підприємець іще не посідав депутатське крісло у Луцькій міській раді.
Також обранця громади обурило те, що мовець обвинувачує його у причетності його до "Сильна Україна".

«Іще в 2011 році я виступив з офіційною заявою про те, що не хочу бути регіоналом. Саме тому й вийшов з «Сильної України». Про це є й підтверджуючі статті. Та й до чого пан Олег, якщо він справді Олег, веде мову про Майдан, який був у 2014 році, якщо мова - про події 2011-го? », - каже депутат й додає, що цілком міг би, аби не було зайвого лементу, оформити договір-оренду на землю, використовуючи підставну особу, однак у цьому випадку мова - про наповнення міського бюджету.

«Невже пан Олег - проти наповнення міського бюджету? Мало того, я ще й сплачую за оренду землі, де знаходиться газорегуляторний пункт, що по-суті мені зовсім не потрібен, адже на цьому місті я нічого побудувати не зможу», - резюмував депутат.
Так чи інакше, але, згідно із документами, жодних законодавчих норм обранець громади не порушив. Натомість, він зазначив, що якщо Олег Зелений, який безпідставно звинувачує його у нечесності, виявить бажання поспілкуватися, нехай телефонує за номером +380505352100.

Шматок землі, через який і розгорілись дискусії у соцмережах
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
дідо Показати IP 29 Грудня 2014 19:13
Ткачуку ще недойшло, що кожен клаптик та кожен метр землі міста повинен продаватися тільки на аукціоні.
читач 1 до дідо Показати IP 29 Грудня 2014 20:25
ти що, керуєшся лише емоціями. Це власність Ткачука. Законна власність із 2077 року.. тобі не видно- то відкрий очі. не потрібно гавкати аби гавкати. перш завсе закон. а якби у тебе чи твоїх батьків забрали майно тому що ти за .. якусь партію ти радів би.. до речі........ мені Ткачук пофіг.... але є закон. анархія дуже хреново.
Жужа до читач 1 Показати IP 30 Грудня 2014 10:29
До того закону 2077 року ще дожити треба!
читач Показати IP 29 Грудня 2014 19:14
Газета визнала свою вину. Усе вірно, є документальні доводи і вини депутата немає. Виникає лише одне питання: коли бульварно-жовте видання розпочне ставити публікації з досконально перевіреними фактами? Коли припинить брехати і очорняти людей, псувати їм нерви, не перевіривши, "чиїй дупі належать яйця"?
Критикан до читач Показати IP 29 Грудня 2014 19:41
По-перше, не газета. По-друге, вини не визнала. Перед тим дали інформацію по-факту. Мовляв, прийняли таке рішення й через те розпочався, перепрошую, срач в Фейсбуці. Ніде нема тверджень, ніби Ткачук насправді вкрав землю, а лише показана реакція в соцмережах на це.
Колега до читач Показати IP 29 Грудня 2014 19:44
Правильно все. Є баланс думок: була стаття проти, тепер дали людині шанс усе пояснити. Нормальні речі, жовтизною й не пахне. Бо газети, як ви кажете, не дають можливості сказати хоч щось в своє виправдання. як і бульварна преса. А тут я бачу цілком нормальний підхід
охох до читач Показати IP 29 Грудня 2014 19:55
срач ти, а не читач) Не припинять ніколи, а що, хвалити всіх підряд?))))Такий ти читач, як я депутат)
Нечитач до читач Показати IP 29 Грудня 2014 20:03
Євген Євгенович!Журналісти докопаються до істини...
Василь Показати IP 29 Грудня 2014 20:00
Краще поцікавтеся в міліції на рахунок оборудок з землею депутатом Ткачуком в тандемі з паном Яручиком.Справу закрили -"мало доказів".
Критикан колега охох Показати IP 29 Грудня 2014 20:46
Зрозуміло що це одна і та сама людина видає імейл є номер Ткачука на беріть, як журналіст зустріньтесь подивіться на місті ,я не захищаю депутата але видно що нічого не приховує показує всі документи хоча без пролем міг щось підмутити, щоб не платити за оренду . Також дивно спробувала дізнатись про цього Зеленого , зелений ще не виріс інфи зовсім не має. Писакам може спробуйте щось зробити корисне і менше заздріть успішним людям .
Калян Показати IP 29 Грудня 2014 20:54
Що тут не ясно лисий декому кислород перекрив ,от і мстять Женька тримайся зможуть тільки отсо....ть знаючи твою твердолобість.
Справедливий Показати IP 29 Грудня 2014 20:59
коментар було видалено
Зеленому Показати IP 29 Грудня 2014 21:03
А слабо зустрітись з Ткачуом виїхати на місце і подивитись документи. Він не ховається а ти щось у підпіллі.
Боєць Показати IP 29 Грудня 2014 21:55
Безумовно слабо бо сцить себе реально показати ,за базар відповідати прийдеться.
захожий Показати IP 30 Грудня 2014 12:10
а слабо перевірити відповідність цільового призначення зазначеного в документах і фактичного? ... не хочу голослівно стверджувати що там щось не так - але, нажаль , щоб встановити відповідність документу і факту треба бути фахівцем - а писав все це явно не "спец". Але коли пишеш такі статті - можна було б , якщо сам не тямиш, проконсультуватись принаймі... а так - чергова "утка".
захожий Показати IP 30 Грудня 2014 12:15
до речі про те що той клаптик нікому не треба: - а давайте я візьму, зроблю там парковку та кафешку, ото "кащей" покусає собі лікті. І ще як міськрада могла надати незайняту земельну ділянку будь кому без аукціону? - це заборонено Законом! от тобі і депутати...
захожий Показати IP 30 Грудня 2014 12:16
прокуратура ! агов ! ви де?
Загожий -сівак Показати IP 30 Грудня 2014 18:08
Сергійко розслабся для обслуговування житлового будинку аукціон не потрібний читай матчасть
справедливий захожом Показати IP 30 Грудня 2014 18:13
Так в статті є номер телефону лисого ,давай дзвони і перевір чи тільки за клавіатурою герой!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus