USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати викривають корупцію в діях держвиконавця щодо «Луцьктепла»

22 Грудня 2017 16:49
Вжити заходів для зупинення арешту рахунків ДКП «Луцьктепло», що поставив під загрозу опалювальний сезон у Луцьку, просять нардепа Юрія Савчука.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Як повідомив депутат Євгеній Ткачук, на розгляд депутатів просять винести звернення до нардепа Юрія Савчука щодо порушення антикорупційного законодавства та невиконання ухвали суду від 28 листопада 2017 року.

У зверненні йдеться про те, що депутати просять терміново вжити заходи для зупинення виконавчого провадження і перевірки органу державної виконавчої служби і його посадових осіб на предмет наявності в їхніх діях ознак корупції.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна пояснила, що підприємство просить зупинити виконавче провадження оскільки в подальшому, якщо при розгляді справи буде встановлено безпідставність пред’явлення претензій фірми «Тепелен» «Луцьктеплу» повернути кошти підприємство вже не зможе. З її слів, наразі є ризик пред’явлення такої ж суми від іншого підприємства і є підстави думати що ці угоди були удаваними, отже, порушена низка норм закону.

Депутати підтримали звернення до депутата Верховної Ради.

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства.

Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 22 Грудня 2017 17:55
Пошлiть йому повiстку в суд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus