USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Держава боргує Володимиру-Волинському більше 10 млн

12 Вересня 2018 18:57
Зменшився рівень заборгованості за відшкодування пільг та субсидій, проте держава ще й досі боргує Володимиру-Волинському понад 10 мільйонів гривень, інформує Район Володимир-Волинський.

Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив заступник начальника міського управління соціального захисту населення Володимир Коломий.

На нараді, яка пройшла цього тижня під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, прозвучала також інформація про те, що триває реорганізація та скорочення штату управління Пенсійного фонду, проте на роботі установи це ніяк не позначиться і пенсії нараховуватимуться та виплачуватимуться вчасно.

Ярослав Матвійчук такожнаголосив, що жителям варто також погасити свої борги по наданих житлово-комунальних послугах, а оскільки до осінньо-зимового періоду лишилось не так багато часу – то підготовку міського господарства до роботи в цей час варто пришвидшити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus