USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Державі повернули землі заказника на Волині

17 Квітня 2018 16:57
Прокурори домоглися повернення державі земельної ділянки вартістю 3,8 млн грн, розташованої на території заказника на Волині, інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

За втручання Луцької місцевої прокуратури Волинської області суд зобов’язав сільськогосподарське приватне підприємство "Амур" повернути державі земельну ділянку водного фонду площею 9,97 га., вартістю 3,8 млн. грн. у Луцькому районі Волині.

Прокурори з'ясували, що передана підприємству в оренду земельна ділянка водного фонду розташована в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду України - орнітологічного заказника місцевого значення «Чаруків», а в силу положень ст. 51 Водного кодексу України водні об’єкти не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб.

Використання даної земельної ділянки можливо лише у культурно-оздоровчих, спортивних, рекреаційних та туристичних цілях.

Відтак, звернувшись до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі Волинської ОДА, прокуратура наполягала на поверненні земельної ділянки державі.

Рішенням господарського суду Волинської області вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus