USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дітям важко щоранку «добиратись» до ковельських шкіл

20 Листопада 2017 11:33
Батьки школярів із села Городилець нарікають на неможливість доїзду до Ковеля громадським транспортом, інформує «Район.Ковель».

Про це розповіла жителька селища Ірина Голюк.

«Я жителька села Городилець, Турійського району. Маємо велику проблему як щоранку доїхати дітям до школи у місті Ковель, а батькам на роботу. В період з 7- 8.30. Є маршрути з Володимира, але не кожний день, – зазначаючи, що у вівторок о 7.15 ранку автобуса не було. Нововолинськ в 7.30 у Городельці взагалі ігнорить дітей як і немає їх на дорозі, а далі все можна йти спати далі, бо попутки не стають. На 8.00 Володимир немає уже 2 дні...», – розповідає жінка.

«Допоможіть, будь ласка, хочемо їздити на роботу і ходити до школи. Своєї Городильської маршрутки немає уже здекільканадцять літ. Звертались до селищної ради і нічого... Будь ласка, відгукніться чиновники або люди, які знають як цю проблему вирішити. Будемо дуже вдячні», – просить про допомогу пані Ірина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колишній Показати IP 21 Листопада 2017 00:00
А чому діти з Турійського району повинні їздити в школи Ковеля а не Турійська???????????????? А "крутелики" з села Городилець (що побудувались на "законні" спирто-сигаретні гроші) можуть возити свої чада на автомобілях (типу Mersedes, Toyota і т.п.) в школу без проблем! Чи 5 грн. їм шкода?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus