USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти-сироти отримали «казкові квадратні метри»

13 Липня 2013 11:10
Відбулася поїздка у Ківерецівський дитячий будинок «Сонечко», де активісти громадського життя міста передали будиночки для ігор вихованцям цього закладу. Одним із організаторів цієї події є Володимир Бут-Гусаїм, голова Волинської обласної громадської організації «Твори добро». Він так охарактеризував благодійну ініціативу:
- Приємно, коли бачиш щасливі обличчя дітей, котрі біжать до будиночків, уявляючи, що це їхній справжній дім. Дійсно, для них це було свято. А для нас – це маленький крок, який символізує будинок щастя. Приємно, що до цієї акції долучилися БФ "Молодь з місією" і Віталіна Семчук , яка висловила ініціативу створити затишний куточок для маленьких друзів. Звісно, ми не зупиняємося на цьому і будемо далі створювати дитячі будинки. Хочеться подякувати і Волинській обласній науковій бібліотеці ім. О.Пчілки та депутату міської ради Андрію Розумовському.
12 липня запам’ятається вихованцям Ківерцівського дитячого будинку надовго.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
так Показати IP 13 Липня 2013 14:28
і хто казав, що людей, які б робили добро, сьогодні немає? є, ось вони, будь ласка. маленький добрий вчинок. а діткам радість. повага вам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus