USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Луцьктепло» має «таємні» договори

20 Травня 2015 10:29
Комунальне підприємство Луцька має договір з приватною структурою, втім, його не хочуть показати громаді. «Списують» усе на комерційну таємницю.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20-го травня.

Член виконкому Богдан Климчук попросив у виконувача обов'язків директора ДКП «Луцьктепло» Артура Василевського, аби той повідомив про деталі договору з ТОВ «Західна теплоенергетична група» щодо закупівлі давальницької сировини.

«Впродовж місяця до вас звертаються за тим, аби отримати договір щодо закупівлі давальницької сировини. Натомість ми досі не знаємо про його умови. Втім, ви до приватної котельні підключаєте ще й проспект Відродження – нормально працюєте. А тут комунальне підприємство функціонує та невідомо як формуються тарифи. Це нонсенс, що приховується від людей договір», - наголосив член виконкому.

Виступаючі попросили мера розповісти про договір, мовляв, городяни мають право знати, за що платять.

«До мене дійсно звернувся пан Климчук, я офіційну відповідь дав. Але директор котельні на Карбишева «Західної теплоенергетичної групи» проти розкриття комерційної інформації», - наголошує виконувач обов'язків директора ДКП «Луцьктепло» Артур Василевський.

Присутні попросили звільнити з посади Артура Василевського та провести прозорий конкурс на заміщення посади.

Щодо кадрових рішень, то Луцький міський голова Микола Романюк поінформував, що до кінця тижня він визначиться із новим керівником підприємства.

З цього приводу градоначальник дав завдання роз’яснити лучанам формування тарифу.

Ще одне незадоволення висловили до керівника ДКП «Луцьктепло».

«Від 2 березня на підприємстві створили комісію для розслідування списання паливно-мастильних матеріалів. Члени комісії знайшли низку порушень. Для прикладу, на одного керівника писали, що нібито його дві машини возили, а автомобіль, який місяць стояв на підприємстві, нібито тисячі літрів бензину використав. Ви ці результати маєте більше місяця, які ваші дії?», - запитала представниця колективу ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар.

На це виконувач обов'язків директора відповів, що комісія ще працює, тому жодних висновків не зроблено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 20 Травня 2015 11:10
Паливно -мастильні матеріали, звичайно ж, закуплялися у "Континіума" або його дочки. Киричука поставив Єрємєй. Скрізь де стоять ставленики Єрємєя - банкротство.
Аноніму до Анонім Показати IP 20 Травня 2015 16:20
ТА ВИ ЩО?! Не може бути! Єремеєв - нардеп закликає депутатів негайно прийняти проект закону для захисту підприємців
виборець Показати IP 20 Травня 2015 11:14
Ось так відмивають кошти із комунального підприємства, і нічого доказати не можна, бо це ж "комерческая тайна"- красти можна скільки хочеш, і все тайно. А комусь можна "дати в оренду" авто за 1 грн. в рік і він почервоніє і промовчить, а ви - лучани, будьте патріотами і платіть комунальні платежі вчасно!
Міха Показати IP 20 Травня 2015 11:19
На тому луцьктеплі ніколи толку не буде, поки банда Єрьоми правитиме, кадровий голод там давно, а призначають тільки вигідних і своїх людей, проведіть реальний аудит і керуйтесь совістю, і тоді все стане на місце, може хватить красти, коли вже пелька напхається, а то випадкові люди приходять а підприємство доживає, відкатам-ні, от і вся арифметика.Там один Дубняк накрав стільки, що хватить на пару життів, решта так само...
Нестор Показати IP 20 Травня 2015 11:21
Неля ніяк не заспокоїться...Вже поміняли керівника..Поставили Василевського, він до того працював замом, роботу знає,...що знов не так?...Дайте людині попрацювати... Виходить, кого не поставл, все одно будуть незадоволені, чи одні, чи другі...Вже на "Електротранспортному" наміняли керівників...Не встигали вникнути в курс справ - їх зразу міняли.. Мер має в першу чергу дивитись щоб керівник був ефективним...і мав стратегічне бачення розвитку підприємства!
шуфрич до Нестор Показати IP 20 Травня 2015 11:27
Несторе, а ти не з міськради?
!!!!!! до шуфрич Показати IP 20 Травня 2015 12:15
Він від єрємєєва !!!!! за 5 коп. напісав коментар.
тьотя соня до шуфрич Показати IP 20 Травня 2015 21:27
Та не смішіть мої капці. Артурчик має досвід?! Та цей депутаН три з половиною роки не ходив на роботу і справно отримував зарплату, ще й підприємство орендувало в нього автомобіль, що б "народний обранець" міг безкоштовно використовувати бензин. А на Нелку бочку котить, бо на зустрічі з романюком спитала в людей чи вони знають , хто такий Артур. На що колектив дружно відповів , що НЕ ЗНАЄ. А тепер в газеті піариться, який він роботяга. Ні стиду , ні совісті.
Гоша Показати IP 20 Травня 2015 11:23
Василевський продовжує розвалювати підприємство...
ГОРГОШІ до Гоша Показати IP 20 Травня 2015 18:07
ТИ Дебіл при Артурові зарплата і аванс кожен місяць а прийде таке дебіл...е гав..о як ти то люди потім будуть жаліти...вже переводять на три дня всіх хоч романюк казав що буде вода ціле літо ....
1 Показати IP 20 Травня 2015 11:37
там на комунальних одні відкати, закупівлі мільйони гривень в рік директора тільки дивляться з ким порішати де перевірки з міськради???
лучанин Показати IP 20 Травня 2015 14:51
Богдану вже машинку пустили димом за то що носика пхає туда куди не треба.Займтсь краще чимось корисним.Фітіль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus