USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для контрактників хочуть зняти обмеження фінансової підтримки

21 Квітня 2018 08:00
Програму підтримки військовослужбовців, які хочуть йти на контрактну службу в Луцьку, пропонують змінити, мовляв, вона стала неефективною.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 квітня.

Голова комісії Майя Шостак інформувала, що зміни вирішили внести під час засідання круглого столу з воїнами АТО, працівниками міського військкомату та громадськими активістами.

«Був круглий стіл, і працівники військкомату запропонували виключити з програми фінансової підтримки пункт про надання коштів лише контрактникам за умови проходження служби в АТО. Пропонують усім, хто вперше підписує контракт, надавати 5 тисяч гривень. Цю ініціативу підтримали й учасники бойових дій», - озвучила голова комісії.

Присутні одностайно проголосували «За» й рекомендують депутатам ухвалити відповідні зміни під час чергового засідання.

Нагадаємо, що таку фінансову підтримку започаткували з 2016 року, тоді лучани були першими в Україні, й цю ідею запозичили інші міста.

На засіданні ухвалили рекомендувати до затвердження ще дві ініціативи: збільшити суму одноразової допомоги сім’я загиблих воїнів в АТО й передбачити по 2 тисячі гривень мамам загиблих Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 21 Квітня 2018 08:07
Ці кошти віділяти з комісії Маї Шостак та військоматовських пахарей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus