USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для вирішення проблеми паркування у Луцьку потрібен евакуатор

17 Березня 2016 18:31
У разі наявності евакуатора вирішити проблему з неправильним паркуванням у патрульній поліції обіцяють протягом півтора місяця.

Про це йшлося під час засідання комісії Громадської ради при Волинській ОДА з питань національної безпеки, оборони, цивільного контролю за діяльністю правоохоронних органів та протидії корупції 17 березня.

Як зауважив член комісії, голова обласного товариства «Спілки «Чорнобиль» Ростислав Кухтей, патрульній поліції варто звернути увагу на стоянки у громадських місцях, наприклад, поблизу лазні, що на вулиці Дубнівській, де автівки паркують на тротуарі, хоча є місце для облаштування стоянки. Він пропонував поставити питання перед мером міста про облаштування парковок у подібних місцях.

Заступник начальника управління патрульної поліції у Луцьку Роман Буховець зауважив, що для вирішення проблеми паркування потрібен евакуатор, який наразі патрульній поліції не надають. Таким чином, якщо авто неправильно припарковане, а водій відсутній, поліцейські не можуть скласти постанову. Якщо ж у розпорядженні поліції буде евакуатор, автівку, яка перешкоджає дорожньому руху або пішоходам, можна буде евакуювати на штрафмайданчик. З його слів, У Києві у такий спосіб вирішують питання неправильного паркування поблизу ринків. За наявності евакуатора, мовляв, навести у Луцьку лад з паркуванням можна буде протягом півтора місяця. Він зауважив, що власники закладів, таких як лазня, повинні передбачати парковки для своїх відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 17 Березня 2016 19:14
Виписка штрафу без водія- це те,що виправить ситуацію. Штраф під лобове скло, зекономить час поліцейським.
пенсіонер до дідо Показати IP 17 Березня 2016 21:05
В Луцьку немає спеціального майданчика де мали б зберігатись вилучені т/засоби,А він починає з дишла не маючи воза, прийшов звітуватись , а не орієнтується. Ганьба таким керівникам
Бмв Показати IP 17 Березня 2016 19:57
Цюцюра ти не евакуатор шукай, а парковкі роби!!!! Бо ти хочеш евакуатором вирішити проблеми парковок. Так не получіться!!! Народ обуриться!!!
Лучанин до Бмв Показати IP 17 Березня 2016 21:46
Біля лазні більшість ставить машини бо лень пройтися дишніх 100 метрів до візового центру! А ось паркомісця там поблизу на всіх водів ніяк не вистачає
лучанин Показати IP 17 Березня 2016 20:21
якщо буде іти якйсь паморок і забере папірець? або власник живе в другому кінці країни чи за горбом??? коли навчитесь думати гоовою??
Водій Показати IP 17 Березня 2016 21:06
Вже вирішені всі питання з кримінальною ситуаціею в Луцьку пора і евакуатор замовляти.
Костя Зінкевич Показати IP 17 Березня 2016 22:35
*ибіли при владі і *ебілів понабирали в поліцію!!! Як брали хабарі так і беруть, люди Вас хочуть опустити нижче плінтуса.
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 00:24
Треба передивитись половину знаків у Луцьку. Виходить , що по правилах на проспекті Волі від центра до вул.Шопена не має місця де можна висадити ,або підібрати пасажира. Більшість знаків забороняють навіть зупинку.
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 00:32
Для вирішення проблем паркування у Луцьку спочатку потрібні місця для паркування. Де в центрі в районі Волі можна залишити авто?
55555 Показати IP 18 Березня 2016 09:51
Що це за поліціянт, який прийшов на засідання комісії без форменого одягу поліцейського чи можливо він її соромиться носити. По друге йому треба вчити адміністративне законодавство оскільки за порушення правил стоянки транспортні засоби не можна забирати на арештмайданчик 100%, не в тому напрямку треба працювати, а необхідно для людей створити умови для цивілізованого паркування, а тоді вже про щось запитувати. А виписувати штрафи і дурний може, тобто поліцейський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus