USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Дня Незалежності для бійців-волинян готуватимуть патріотичні подарунки

14 Квітня 2016 10:32
Прапори, зібрані у школах Луцька, пропонують завезти на передову бійцям-волинянам у рамках відзначення Дня Незалежності та Дня прапора.

Про це йшлося під час засідання з підготовки та відзначення в області 25-ої річниці незалежності України 14 квітня у Луцьку.

Представниця обласного координаційного центру допомоги бійцям АТО Тетяна Должко запропонувала зробити виставку бойових прапорів, які приїхали з зони АТО. Їх можна зібрати у волинських волонтерів.

Окрім цього, вона пропонувала у Волинському регіональному музеї українського війська, де існують експозиції, присвячені Героям АТО, розмістити експозицію, присвячену волонтерству на Волині. У школах, з її слів, можна зібрати прапори, які як подарунок завезти на передову бійцям.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик погодився із цією ініціативою, зазначивши, що потрібно сформувати групи з представників волонтерів, громадських активістів та владців, які поїхали б у військові частини із цими подарунками. Так, сподіваються, що до того часу бійці 14-ї ОМБ будуть виведені зі сходу та перебуватимуть на Рівненському полігоні. У зоні АТО лишатимуться волинські прикордонники, «Альфа», спецрота «Світязь», яких також зможуть відвідати з подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анджей Показати IP 14 Квітня 2016 12:42
А інші Волиняки які теж захищають Украіну перебуваючи в зоні АТО в інших підрозділах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus