USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До таблички «Донецьк» - 500 метрів

19 Серпня 2014 21:34
Командир 5-ої роти батальйону "Дніпро-1" Володимир Шилов повідомив, що його солдати на підступах Донецька, їх обстрілюють снайпери, про це пише Еспресо.TV.

"Поки стоїмо на місці. До таблички Донецьк залишилося 500 метрів. Так як навпроти два терикони і два шахтних копра, працюють снайпери. Йдуть позиційні бої. Загалом, по нас працює батальйон "Восток" з підключенням так званого "Сокола", - сказав він.

Командир добровольців вважає, що Донецьку і Луганську області зробили свого часу резерваціями для ПР і КПУ, тому там немає підтримки української влади і тому населення так охоче допомагало бойовикам.

"Решта партій практично тут не працювали. Відсутність української ідеології. У Донецькій області всі українські починання давилися. Скорочувалося викладання в вишах українською мовою, закривалися українські школи, люди протестували. Плюс - засилля російського телебачення, там у кабельних мережах близько 16 телеканалів", - зазначив він.

Нагадаємо, в Україні припинять мовлення 14 російських телеканалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus