USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До волинянки повернувся зір у храмі?

17 Січня 2014 12:19
З 65- річною Галиною Закревою з села Арсеновичі Ковельського району сталося диво - в одну мить до неї повернувся зір. Майже незряча перш жінка перестала носити окуляри і з тих пір вільно читає навіть невеликий газетний шрифт. Про це повідомляє «Взгляд».

Минуло два роки, а односельці досі дивуються чуду і передають історію з вуст у вуста.

Раніше Галина Закрева не розлучалася з окулярами, адже без них все бачила розмитим. А прочитати могла тільки великий шрифт. Лікарі ж нічим допомогти не могли, тільки виписували жінці окуляри - кожного разу з усе більшими діоптріями.

«Усе життя я пропрацювала в селі: спочатку в колгоспі, потім на цементному заводі. До 30 років народила трьох доньок. Десь у цьому віці стала ходити до церкви в сусіднє село. Сусідка купила мені Псалтир і стала мене навчати його читання», - розповідає Галина Степанівна.

Маючи гарний голос, Галина Закрева змолоду співала у місцевому хорі - жоден концерт не обходився без її участі. Талант у нагоді і в зрілому віці - зараз вона очолює церковний хор в Арсеновичах.

«Якось на День Перемоги довелося читати Апостол під час служби. Тоді ще нового батюшку нам прислали. Цю книгу виносять на середину храму, а я стояла з хором за огорожею. Коли вже вийшла читати, збагнула, що окулярів не взяла. А повертатися не можна. Злякалася: як читати , якщо нічого не бачу? Там ще такі дрібні старослов'янські літери. Стала молитися : «Боже, допоможи». І прочитала. Сама собі здивувалася, що всі букви розрізняла. З тих пір окулярів не одягала і до лікарів не зверталася. Адже раніше навіть моя кума дивувалась, як я можу таких великих букв не бачити», - каже пенсіонерка.

Тепер жінка читає газети і дивиться телевізор без окулярів. Ніхто не може пояснити факт її зцілення. Адже в храмі, де сталося диво, навіть ікон чудотворних немає. Та й у селі ні з ким подібного не траплялося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus