USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Документи в усі виші України – «електронкою»

23 Травня 2013 15:35
Цього року всі українські виші підключили до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, і вони зможуть приймати документи абітурієнтів в електронній формі, - інформує День.Kiev.ua.

«Вузи I-II рівня акредитації торік були підключені до цієї системи. Цього року будуть підключені всі виші - більше 1100 вузів, що зареєструвалися, підключені до ЕДЕБО, мають свої ключі, операторів», - розповів головний спеціаліст департаменту вищої освіти Міносвіти і науки України Олег Януш на прес-конференції у Києві.

Він зазначив, що з минулого року ЕДЕБО працює в повному обсязі.

За словами Януша, умови прийому до вузів не зазнають істотних змін у порівнянні з минулим роком.

Він також нагадав, що кожен абітурієнт може подати всього 15 заяв на вступ (за заявою на 3 спеціальності в 5 вузах). Януш розповів, що з 1 по 31 липня проходитиме прийом документів в абітурієнтів, які здавали ЗНО, а з 1 по 20 липня - будуть подавати документи абітурієнти, які здають вступні іспити.
З 20 липня до кінця місяця пройдуть всі вступні іспити, після чого вступна комісія оприлюднить в електронній базі їхні результати до кінця дня 31 липня.

Крім того, 1 серпня до 12.00 приймальні комісії вивісять списки рекомендованих до зарахування до першої хвилі, так, рекомендовані абітурієнти повинні будуть принести необхідні документи до 5 серпня. Другий етап зарахування пройде з 5 по 8 серпня. На третій хвилі абітурієнти повинні будуть подати оригінали документів до вечора 10 серпня, а 11 серпня видається наказ про зарахування, який буде сформований в ЕДЕБО автоматично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus