USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Організаторка луцької порностудії вже за ґратами

1 Жовтня 2014 16:16
Колишню директорку модельного агентства «Гламур» Олену Дьоміну таки засудили до позбавлення волі, попри її заяви, що вона важкохвора. Про це повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, Олена Дьоміна у компанії з громадянином Німеччини та його дружини організували у Луцьку роботу цілої порностудії. Пані Олену звинувачують у торгівлі людьми та відмиванні коштів, адже перед тим, як налагодити такий пікантний бізнес у Луцьку, компанія створила онлайн-порностудію у Польщі.

Згодом луцьку «полуничку» викрили працівники УСБУ і справа дійшла до суду. Перше рішення по цій справі було ще у листопаді 2011 року, однак судова тяганина триває і досі.

Вищий спеціалізований суд засудив колишню директорку модельного агентства «Гламур» Олену Дьоміну до 4 з половиною років позбавлення волі та позбавив її права займатися підприємницькою діяльністю протягом 3 років.

Однак колишня модель подала до Луцького міськрайонного суду клопотання, у якому вказує, що вона важкохвора, а тому просить не садити її за грати.

І 17 липня суддя і водночас голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський задовольнив клопотання Олени Дьоміної і звільнив її від відбування покарання на час хвороби.



Проте прокурор Володимир Заплотинський оскаржив ухвалу Луцького міськрайонного суду в апеляційному порядку, вказуючи на те, що захворювання Дьоміної не було у стадії загострення. Адже Держдепартамент України з виконання покарань МОЗ визначив перелік захворювань, які звільняють засудженого від відбування покарання.

Цим і скористалася Дьоміна, однак хвороба, на яку вказує підсудна, повинна бути у стадії загострення. У іншому випадку вона може перебувати за ґратами і лікуватися у медзакладі пенітенціарної служби.

Сьогодні відбулося уже четверте та заключне засідання Апеляційного суду по цій справі.

На перше судове засідання Дьоміна не з'явилася через те, що перебувала у лікарні. Про це повідомив адвокат засудженої Валерій Таргоній і навіть надав суду довідку, про те, що підсудна лежить у Луцькій міській клінічній лікарні. Згодом цю інформацію підтвердив і заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило.

Два наступних судових засідання не відбулися через те, що тепер уже на лікарняний пішов сам захисник підсудної Валерій Таргоній.

І лише сьогодні судове засідання таки відбулося. Окрім сторін по справі, до суду у якості свідка запросили і спеціаліста в області урології, аби той пояснив стадії перебігання захворювання Дьоміної і чи дійсно вона у зв’язку з цим не може перебувати за ґратами.

На початку судового засідання суддя Лідія Хлапук запитала у підсудної, який діагноз їй поставили у лікарні, однак Олена Дьоміна цього не пам'ятає.

«Мені призначили лікування, а який мені діагноз поставили я не пам'ятаю. Коли в мене почалися проблеми зі здоров'ям, то я не старалася запам'ятати діагноз», - заявила обвинувачена.

Запрошений на судове засідання у якості спеціаліста лікар-уролог завідувач хірургічним відділенням Луцької міської поліклініки №1 Володимир Мурашкевич пояснив, що захворювання Дьоміної ділиться на 5 стадій.

«Якщо хвороба перебуває у загостреному стані – то це вже 4-5 стадія і тоді людина, зазвичай або потребує, або уже живе зі штучною ниркою і їй призначають гемодіаліз. Іншими словами, тоді людина просто доживає. А згідно висновків ЛКК (лікувально-контрольної комісії) у Олени Дьоміної лише 2-3 стадія. Це може призвести до загострення, але у неї його не було, тому що після 4-5 стадії здоров'я пацієнта уже не можна відновити, а хворобу не можна повернути на перші стадії», - пояснив лікар-уролог Володимир Мурашкевич.

Саме на це вказував і прокурор Володимир Заплотинський у своїй апеляційній скарзі.

Зрештою колегія суддів Апеляційного суду Волинської області вирішила задовольнити апеляційну скаргу прокурора. Крім того Апеляційний суд скасував ухвалу Луцького міськрайонного суду про звільнення Дьоміної від відбування покарання та постановив нову ухвалу, якою засудив її до позбавлення волі строком на 4 з половиною роки.

Дьоміну із зали суду вивели у кайданках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Орест Показати IP 1 Жовтня 2014 16:28
Ганьба! У всьому цивілізованому світі порнобізнес - це ціла індустрія і імперія, де люди офіційно працюють. Дьоміна ж не катувала тих дівчат і не примушувала займатися. Там були вільні економічні відносини. У нас за вбивство можуть дати 5 років, а тут за таке діло - 4. ГАНЬБА!
Співчуваю до Орест Показати IP 1 Жовтня 2014 16:34
Ай-ай-ай, Орест!!!! Невже ти клієнт Альони?! Партнер по вільних економічних відносинах, небось???
Волинь до Співчуваю Показати IP 1 Жовтня 2014 16:36
Ні, він там офіційно трудовлаштований!
Волинь моя до Співчуваю Показати IP 1 Жовтня 2014 21:00
А чого вона внески в Пенсійний фонд не сплачувала? :-D
Володимр до Орест Показати IP 1 Жовтня 2014 18:35
Згоден!!!
Народна довіра Показати IP 1 Жовтня 2014 16:39
Легализувати проституцию ! Поповнимо бюджет !
Волинь до Народна довіра Показати IP 1 Жовтня 2014 16:40
Он Орест перший буде в списку легалізованих...
День Показати IP 1 Жовтня 2014 17:17
Шановні панове!!! Вітаю тих, хто займається сексом під ковдрою, вночі, з закритими шторами і вимкненим світлом!!!!! Чесно, таке враження що таких студій 1 в Луцьку!!! Дьоміна просто комусь стала непотрібна, або не виконала певних умов.....от і все.........А дівчата не в порно знімались, це перше....не плутайте порнографію і відверту еротику.......там був варіант 2, і дівчата за свою роботу можуть отримувати у Луцьку до 1000 євро в місяць...........я думаю, що дівчат знаходилось, знаходиться і буде знаходитись постійно.........
Ніч до День Показати IP 1 Жовтня 2014 17:41
А я вітаю вас, ексгібіціоніста, який займається сексом вдень, з відкритими шторами та під прицілом відеокамер!
день до Ніч Показати IP 2 Жовтня 2014 15:35
Тупа відповідь!!! Про камери я не згадував взагалі, а значення слова ексгібіціоніст, попрошу ше раз перечитати, якщо ви навіть не знаєте, що воно означає...до чого це було???
Я Показати IP 1 Жовтня 2014 17:24
Я думаю ніхто дівчат силою не змушував займатись цією справою, жаль що суди куплені, а закони совдеповські
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 17:24
та і правда, дівчата ж там не в наручниках сиділи і не під прицілом знімались....
дивно до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 17:35
Людоньки, скільки сіывчуваючих у Дьоміної!!! Таке враження, що пів Луцька клієнтами були!!!
віто до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 17:45
так дівчата і не сидять за гратами. Посадили організатора. Такий бізнес у нас поза законом. То що не так? Співчуваєте? Розумію. Можливо, суд міг би знайти підстави не позбавляти жінку волі. Тоді треба було не "косити" під хвору, що не знає свого діагнозу. Але це вже справа адвоката.
Анонім до віто Показати IP 2 Жовтня 2014 06:36
Дьомiна першою шла в еуропу...
Спакопуд Показати IP 1 Жовтня 2014 19:32
Ото таргоній побрив на грошики дьому, хоть знав чим має скінчитись
маха до Спакопуд Показати IP 1 Жовтня 2014 20:47
50 тис зеленими
123 Показати IP 1 Жовтня 2014 19:51
прийшов час розважитися зонівським сторожам))) а губи там робочі))))
Варелик Показати IP 1 Жовтня 2014 23:14
За чтоьж, тепер Дьома в генделику на жд вокзалі бухать буде?... да клуху жаль, губи там канєшно такі , шо- вперьод!.....шкода чувіху.
Толік Аптекар Туарег Показати IP 1 Жовтня 2014 23:52
Ну Валерка Таргоній покидьок... захищає таких самих жуків, як сам...
Олег Показати IP 2 Жовтня 2014 08:34
Просто не хотіла платити ментам чи сбуішникам, в принципі одне й те саме...
День до Олег Показати IP 2 Жовтня 2014 15:37
Саме так, саме так!
Лучанка Тіна Показати IP 2 Жовтня 2014 09:34
Спочатку "високоповажний" суддя Квятковський звільнив від покаранння, а потім передумав - і засудив. Дурдом! Скільки можна! Де та люстрація і скільки ще ці перевертні будуть збиткуватися над людьми. Якщо винна - нехай буде покарана, але нехай судить нормальний суд, а не якесь чмо. В нього нічим не краща вдома, просто одні це роблять за гроші, а інші самі за це платять!
Лучанин Діма Показати IP 3 Жовтня 2014 10:59
хвору дівку запхнули до в'язниці, щоб її хвороба перейшла с 2-3 стадії на 4-5, та стала повністю не виліковна, дуже гуманно. а про Квятковського багато чого можна розповідати, він ще з радянских часів займався заказними справами
Шмєль Показати IP 5 Листопада 2014 11:11
Пропоную терміново легалізувати продажу наркоти,А що,заставляти купувать і робити рекламу,не будемо.Як вам варіант?Не розумію,про шо суперечки?Є закон,є Лєна,яка має сидіти.Зрозуміло що суддя взяв на лапу,а потім вирішив,що мало.Пропоную справедливо,суддю хабарника повісити перед драмтеатром,а Лєну закрити на 10 за дачу хабаря.Справедливо ж.Попались,відповідайте.Ніби то не знала що їй загрожує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus