USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ДТП на Волині: «БМВ-Х5» не розминулася з парканом

23 Червня 2014 17:10
28-річний водій, керуючи автомобілем «БМВ-Х5», не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопором та придорожнім парканом. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні. ДТП трапилася в неділю, близько 4 години ранку, в селищі Люблинець Ковельського району.

Як повідомляють у прес-службі міліції, протягом чотирьох днів у ДТП отримали тілесні ушкодження 12 осіб, один водій загинув.

Окрім того, близько 4 години ранку поблизу Шацька 34-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес-Віто», виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Опель-Вектра» під керуванням 23-річного молодика. У результаті обоє водіїв і 23-річний пасажир автомобіля «Опель-Вектра» отримали тілесні ушкодження та доставлені у лікарню.

Ще одну ДТП зареєстрували у селі Волиця Камінь-Каширського району: близько 6 години ранку 23-річний водій, керуючи автомобілем «АУДІ-80», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та перекинувся. Водій та 24-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Любешівську центральну районну лікарню.

У ДТП потрапив і 29-річний водій, який, керуючи автомобілем «Мерседес Спрінтер», не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди 18-річна пасажирка та водій отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Рожищенську центральну районну лікарню.

Окрім того, близько 20 години вечора, в суботу, 21 червня, від оперативного чергового ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Сокиричі трапилася ДТП із потерпілими. Як виявилось, 27-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і з’їхав у правий кювет, де перекинувся. Водій та троє пасажирів отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під Луцьком "Тойота" зіткнулася з автобусом, водій загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus