USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП за участю 13-річного волинянина: поліція проводить перевірку

30 Квітня 2018 11:30
Поліція з'ясовує всі обставини автопригоди у Локачах, яка сталася 29 квітня. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

Як повідомлялося, неповнолітній місцевий житель на автомобілі «BMW» здійснив наїзд на чоловіка.

Правоохоронці встановили, що 13-річний місцевий житель взяв автомобіль без дозволу батьків. Керуючи транспортним засобом, підліток не вибрав безпечної швидкості й допустив наїзд на 33-річного жителя Локачинського району. Постраждалого в ДТП пішохода госпіталізували до Володимир-Волинської районної лікарні.

Подію поліція зареєстровала в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віталя Показати IP 30 Квітня 2018 11:42
для когось це розваги. а постраждалому роздробило так ногу, що зберегти не вдалося. Відрізали вище коліна. а ще наскільки місцеві БіБіСі говорять- наїзд був здійснений на зупинці. горе-шумахери. горе-батьки. :(
Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 17:01
Мажореня на бляхах,куплених за копійки...
Anonymous Показати IP 30 Квітня 2018 19:37
Ну, 13 років - то не той вік, коли за ручку до дверей школи і назад водять, та і поїхали може на пару годин в справах, але, якщо вже, як пишуть на інших ресурсах, стояв на обліку - батько мав передбачити подібні вибрики, і або таки ключ від машини возити з собою, або сейфа якого купити. По факту - нічого йому не буде, батьки попали на гроші (відшкодування, можливо і на все життя потерпілого + машина побита + штрафи), посадити в 13 років не можуть, стягнення по майну чи з заробітку - з 15 років, навіть громадські роботи - з 16 до 18. Цитата: Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки злочину, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, що їх замінюють, від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Хіба батьки всиплять по саме неможу - так самі собі по закону статтю зроблять... От так в нас виходить. І аналогічно було б, якби збив насмерть, і не одну людину, як в тому ж Харкові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus