USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Душ вдарив струмом»: евакуйована з Китаю українка показала умови в Нових Санжарах

21 Лютого 2020 12:10
Евакуйованих з Китаю українців та іноземців, попри протести місцевих жителів, поселили на обсервацію у медичний центр Національної гвардії у Нових Санжарах на Полтавщині. Українка Олександра Волкова показала, в яких умовах вони проведуть найближчі два тижні.

Олександра опублікувала у Stories Inastagram відео з кімнати, в яку її поселили.

З нього видно старі ліжка, душ, який б’ється струмом, та двері, що не закриваються на замок.

«Це наша кімната. Ось цей душ відп...див мене струмом, а ось ці двері не закриваються просто», – прокоментувала дівчина обстановку у «номері».

Відео дівчини надало видання «Громадське»:
Нагадаємо, 20 лютого після того, як літак авіакомпанії SkyUp, який прибув з Китаю, кружляв над територією України, борт все ж таки вирушив до Києва в міжнародний аеропорт «Бориспіль». Після перевірки та дозаправки у Києві повітряне судно прибуло до Харкова.

Читати ще: «Все відбувалось, як в голлівудських бойовиках», – евакуйована з Уханя лучанка

Як стало відомо згодом, евакуйовані із Уханя українці перебуватимуть на карантині у медичному центрі Національної гвардії України «Нові Санжари» у Полтавській області.

Після відповідної новини, у Нових Санжарах почались протести місцевих жителів, їх заспокоювали правоохоронці.

Згодом, президент України Володимир Зеленський заявив, що стан евакуйованих не є небезпечним – всі вони здорові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Хмм Показати IP 21 Лютого 2020 12:23
Ну це вже перебор, жалуватися. Сиди мовчки, Не підбурюй людей
911 до Хмм Показати IP 21 Лютого 2020 13:39
То кічнець епохи бідності, так шо хай не базікає, а то і ліжко током битись почне.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 12:28
Ну не подобається, то чого було сюди повертатися? Держава затратила немаленькі кошти , тобто наші податки, на їх повернення, частина людей взагалі проти їхнього повернення, а їм неподобається. Може краще було б ті гроші витратити на щось інше, а вони нехай би лишалися в Китаї, де нормальний душ, ліжка і двері зачиняються?
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2020 12:29
Дурників евакуювали, а вони ще нарікають. Видно, яку еліту привезли з Уханя.
Отакої Показати IP 21 Лютого 2020 12:32
Так ви ж так "рвались"в супер пристосований заклад і проклинали місцевих.Тіштеся і оплески владі..
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 12:33
Лети назад в Китай і там диктуй умови.Може нам скинутись на готель для"пані"?
ан Показати IP 21 Лютого 2020 12:36
вони незнали куди їдуть? що чекали? у нас скрізь таке .
їїї Показати IP 21 Лютого 2020 12:37
Нічого, проте вдома в Україні. Сервіс як в Китаї
Андрій Показати IP 21 Лютого 2020 12:43
НАВІТЬ НЕ ПРО УМОВИ 1) Ви бачите як їх розмістили в окремі бокси? 2) Я тепер розумію чому там варто поселити міністерку охорони здоров'я 3) Невже в піар службі нема нікого хто міг-би підказати що є феофанія шо є в кінці кінців межегіря ;)...
Сливки-Ленивки Показати IP 21 Лютого 2020 12:45
5-ти зірковий готель в студію!
Віктор Показати IP 21 Лютого 2020 13:26
То просто замок в дверях - китайський.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 14:40
триллер "Евакуація ", серія друга.
Майк Луцький Показати IP 21 Лютого 2020 14:40
Уважно подивіться її сторіси в інстаграм. На останньому "Пример из того как мои сториси берут без моего ведома", який канал люди дивляться, так вірно "Россия" і це в медзакладі національної гвардії. Проте Українські канали зі супутників забрали, хтось сильно, видно, зацікавлений у тому, щоб в Україні поширювалась російська пропаганда. А медицина, які реформи нас чекають навесні, і без того страшно було в лікарню потрапляти з тими відкатами лікарям і цінами на ліки, а тепер буде в рази дорожче, а те що сімейні лікарі тепер будуть обслуговувати хворих на туберкульоз, і в одному примищенні поліклініки хворі зможуть перебувати разом з нами чи нашими дітьми. Таке відчуття, що відбувається прихований геноцид нації, бо комусь потрібна лише наша земля. Тримайтеся, бережіть себе та Україну.
Дід Панас до Майк Луцький Показати IP 21 Лютого 2020 18:50
Євреї вам погроми не забули. Вони вас під самий кінець виріжуть.
Петро до Майк Луцький Показати IP 22 Лютого 2020 07:56
Нічого що закодували саме Українські телеканали, збільшивши тим перегляд кацапських? Це теж кацапія? І про якій карантин може йти мова коли в Нових Санжарах немає санітарної зони, а люди які побували в контакті з предположноінфікованими розгулюють вільно по всій країні, на прикладі ЗЕміністерки МОЗ? Питання іншого роду: Пілоти, стюардесси, водії автобусів теж в карантин, бо щось костюмів біологічного захисту я ні в кого не помітив? ЗЕлепуха вичикували спеціально 20 число для "евакуації" і "провокацій" відсунувши річницю Майдану і "мирний обстріл" під Золотим на другій план? І як помітно по коментарям - не далекий піпл на ЦЕ добре ведеться. (хтось згадав про гроші податкоплатників куди витрачають, так це НЕ на евакуацію(!), там інша стаття розходів, а на міністерство мінКУМстеця, воно Продовжуй працювати і впливати на "мишлення" лохторату. ПОПа(творець міністерства) - в захваті
Баба Ганя Показати IP 21 Лютого 2020 14:46
Люстрація коментарів зашкалює, самі будете читати свою писанину!! Продалися з потрохами!
Пп Показати IP 21 Лютого 2020 15:23
Назад в китай,її туди що держава посилала ,щоб забирати!!!!забрали нахаляву,кормлять ,поять,чи вона хотіла в Коблево 5зірок?
Даааа Показати IP 21 Лютого 2020 15:56
Судячи з коментів Луцьк нічим не відрізняється від тих Санжар - таке ж саме неосвітчене... Дівчина показала умови які непросто не відповідають вимогам, а й несуть пряму загрозу їм та оточуючим. І провина в цьому не цих людей, бо вони якраз то освітчені, порядні та законослухняні... дійсно білі ворони на фоні всієї країни, а не тільки держави.
Отакої Показати IP 21 Лютого 2020 16:13
Ця "освітчена" дакає...як і інші "законослухняні".Не розписуйтесь за країну.Люди вийшли не проти них,а проти системи(ніби влади),яка не здатна на професійну роботу,профнепридатна і маніпулятивна.А що далі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus