USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Дванадцятий День бджоляра у Маневичах. Фото

20 Серпня 2017 23:33
У Маневичах відсвяткували дванадцяте традиційне свято бджоли та меду, пише Район.Маневичі.

До вітального слова запросили голову районного осередку бджолярів Волинської землі «Ройовий стан» Сергія Ващука.

«Ми вже 12 років збираємося в Маневичах – це така у нас вже традиція. Тому хочу запропонувати змайструвати в нашому селищі бджолу. Адже це маленьке Боже створіння є великою трудівницею, а все, що вона виробляє – корисне для кожної людини. Прийшов час і їй зробити шану. Такі пам'ятники в Україні є лише в місті Долина Івано-Франківської області та в Тернополі. Не так важливо, де ми його поставимо, але, якщо ви підтримаєте мою ідею, це було б гарною окрасою нашого селища», – запропонував Сергій Ващук.
На святі, приуроченому до Дня бджоляра, нагороджували пасічників із різних районів та сіл: Василя Вербицького, Василя Ворона, Миколу Горбача із внуком Іллею (Колки), Володимира Матвійчука (Граддя), Леоніда Глушко (Рожище), Миколу й Аллу Позняків, Володимира Павлюка з внуком Сергієм та іших.

Для гостей медового свята хвилини гумору подарував житель села Черевахи Матвій Смічик, музичними напрацюваннями поділилися вихованки зразкової вокальної студії «Троянда С» Катерина Ващук, Катерина Іващик, Ульяна Островик, Яна Гусенко та квартет «Мальви» районного Будинку культури.

Протягом усього свята для маневичан та гостей селища грав народний аматорський духовий оркестр (керівник Володимир Гейко).

Усі охочі мали змогу посмакувати та купити найкращі сорти меду та іншої медової продукції від наших пасічників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Серпня 2017 05:43
А.где главный пчеловод страны-Ющенко ?
авиатор Показати IP 21 Серпня 2017 10:21
а полигон у вас еще существует ? или положение такое как в Овруче ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus