USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дві сотні боксерів у Луцьку змагаються у пам'ять загиблого тренера

25 Листопада 2016 19:40
Міжнародний боксерський турнір пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького розпочався у Луцьку. На змаганнях мати та сестра покійного подякували всім за те, що пам'ятають талановитого волинського боксера, який завчасно пішов з життя.

Турнір розпочався сьогодні, 25-го листопада, на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Нагадаємо, що Василь Лотоцький – майстер спорту України, тренер-викладач з боксу загинув у ДТП у вересні 2012 року.

Зі слів організаторів, на змагання приїхали 240 спортсменів з 12 областей України та Білорусі.

Талант Василя був абиякий, каже його тренер Артур Каменєв, втім, аби стати успішним спортсменом він показував велику наполегливість та працю над собою.

«Пригадую, що Василь прийшов на тренування у 10 чи 11 річному віці. Вже після року тренувань, він став чемпіоном області, за два роки – призером на чемпіонаті України, далі вийшов на міжнародний рівень, де здобув перемогу та отримав звання «майстер спорту». Він був дуже талановитим та наполегливим. Бувало таке, що тренування завершувалися, а Василь ще лишався, щоб вдосконалити майстерність – таким він був, міг досягнути ще більших висот», - говорить боксер.
Під час відкриття пам'ять загиблого вшанували хвилиною мовчання. По тому, з вітальним словом виступила сестра Наталія та подякувала всім присутнім.

«Ми вже 5 рік збираємося на змаганнях, щоб вшанувати пам'ять мого брата. Приємно зустрічати його вихованців, тренерів, друзів. Дякую усім, хто організував турнір та усім, хто приїхав. Бажаю усім міцного здоров'я, цінуйте життя та досягайте висот», - наголосила пані Наталія.
Змагання триватимуть два дні.

До слова, протистояння відбуваються за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який презентував захисний інвентар діткам клубу, де займався Василь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus