USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Двоє волинян вибороли золото на ЧУ з французького боксу

15 Березня 2016 14:47
Волинські спортсмени вибороли золото на ЧУ з французького боксу і таким чином увійшли до складу збірної команди України.

Чемпіонат України з Французького боксу «САВАТ», у якому Волинську область у складі збірної команди представляли два спортсмени КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради», відділення кікбоксингу, відбувся в Одесі 10 по 13 березня 2016 року.

На Чемпіонаті успішно виступили вихованці тренера-викладача Мордика Миколи ЮрійовичаАндрій

Подвальний
(вагова категорія 70 кілограмів) та Анастасія Коновальчук (вагова категорія 52 кілограми). Про це повідомили у прес-службі КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради».

У змаганнях взяли участь близько 180 спортсменів з Миколаївської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Волинської, Херсонської, Донецької, Луганської та Чернігівської областей, а також з міст Одеси та Києва.

Змагання були відбірковими для формування збірної команди України з Французького боксу для участі у Чемпіонаті Європи – 2016 року.

Андрій та Настя вибороли золоті нагороди та увійшли до складу збірної команди України.

Вітаємо спортсменів КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» та їх тренера з чудовим виступом у Чемпіонаті України, бажаємо подальших перемог.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus