USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор Володимир-Волинського теплокомуненерго подала у відставку

2 Травня 2017 15:15
Директор Володимир-Волинського теплокомуненерго Анна Рубанова в п’ятницю 28-го квітня склала повноваження. Про це інформує видання Буг з посиланням на власні джерела.

Як стало відомо, заяву пані Рубанова написала з власного бажання. Офіційне формулювання – “за угодою, на підставі заяви”.

Найближчим часом відбудеться представлення нового директора Володимир-Волинського теплокомуненерго.

Нагадаємо, що близько року тому, коли директором стала Ганна Рубанова, також обговорювали кандидатуру Сергія Коби. Уточнимо, що рік тому, на підприємстві обговорювали дві кандидатури – Сергія Коби та Руслана Мороза, однак більшу ймовірність отримати цю посаду мав перший кандидат.

Також, міський голова Петро Саганюк не одноразово крісло директора пропонував головному інжинерові Ярославу Жуку, котрий постійно критує будь-якого діючого керівника теплокомуненерго. Однак, жодного разу пан Жук не погодився на пропозицію, пояснюючи, що готовий очолити підприємство, але після того як зміниться мер міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus