USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Facebook вперше розповів, як використовують мережу спецслужби

15 Червня 2013 09:50
Facebook вперше опублікував статистику запитів спецслужб, - інформує ТСН.

Так, Facebook і Microsoft в п'ятницю, 14 червня, оприлюднили інформацію про те, скільки запитів про інформацію користувачів надходить до них від влади.
У Facebook повідомили, що за другу половину 2012 року отримали від різних державних відомств від 9 до 10 тисяч запитів, що стосуються 18-19 тисяч акаунтів.
Компанія Microsoft повідомила, що за той же період отримала 6-7 тисяч ордерів і запитів від поліції і служб безпеки, що зачіпають 31-32 тисячі акаунтів.

Зазначається, що компанії розголосили ці дані, отримавши дозвіл американських спецслужб.

Нагадаємо, Facebook разом з іншими найбільшими інтернет-компаніями світу опинилися в центрі скандалу на початку червня. The Washington Post написала, що Агентство національної безпеки США і ФБР мають прямий доступ до серверів цих компаній і можуть викачувати з них будь-яку цікаву для них інформацію про користувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus