USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фестиваль сім’ї у Нововолинську. Фоторепортаж

7 Червня 2017 08:00
Впродовж семи днів у Нововолинську відбувалися заходи, присвячені поширенню традиційних родинних цінностей у суспільстві. Зокрема, 5-го червня у місті пройшов Фестиваль сім’ї, повідомляє БУГ.

Ініціаторами проведення заходу виступили євангельські церкви міста. Сотні людей пройшли ходою від кінотеатру “Україна” до Майдану Незалежності, де відбувся святковий концерт.

Цього дня нудьгувати було ніколи, адже і дорослі, і діти мали можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах, квестах, іграх, зробити фото біля спеціально облаштованої зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колишня мешканка Показати IP 9 Червня 2017 12:13
Частіше проводьте подібні заходи в Нововолинську !!! Людям дуже потрібні позитивні емоції !!!! Дякуємо організаторам !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus