USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Фонд Ігоря Палиці вітає волинян з Новим роком та Різдвом

30 Грудня 2015 16:30
Ігор Палиця та команда Фонду «Новий Луцьк» вітають усіх зі святом, бажають, щоб у родинах був достаток, в оселях панувала злагода, а рік, врешті став для України початком миру та розвитку.

Новий рік та Різдво Христове – символ зародження нових починань, світлих надій та віри у диво. Цей день символізує добрі зміни на які усі ми сподіваємося. І кожен з нас є частинкою цих великих змін, що чекають у майбутньому.

Колектив з приємністю зазначає, що протягом 2015 року Фонду вдалося спільно втілити багато хороших справ і ще більше запланувати на майбутнє.

Нехай в усіх родинах у новому році панує сімейний затишок і злагода. Усім – здоров’я, сили і стимулу для щоденної роботи над собою, щоб з кожним днем ставати кращими!

Нехай і в непрості, і у щасливі моменти життя поруч будуть ті, хто готовий підтримати і розділити переживання. Хай зустрічі будуть приємними, а спілкування теплим.

У Новому році досягнемо успіху Тільки Разом!

Команда Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луч Показати IP 30 Грудня 2015 16:45
ну а де приітання простого працівника фонду новий Луцьк ігоря палиці?
Анонім до Луч Показати IP 30 Грудня 2015 20:57
Любопытно иное, а именно - активация самопиара.И это при том, что Палица в реальности наилучший губернатор (руководитель) Волыни и при будущей власти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus