USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герої гинуть недаремно: учасники потягу єднання України молилися у Луцьку

4 Листопада 2016 17:25
Герої на Майдані та на сході гинули недаремно, - наголошували військові капелани під час молитви за душі Героїв Небесної сотні та загиблих на сході бійців. У вшануванні загиблих брали участь гості Волині зі східних областей, які прибули у потязі єднання України «Труханівська січ».

Молитва за душі загиблих Героїв відбулася 4 листопада поблизу стенду Героїв Небесної сотні та загиблих на сході бійців-волинян у Луцьку.

До стенду поклали квіти представники міської влади та потягу єдності України «Труханівська січ».

Після молитви військові капелани зауважили, що нині часто доводиться чути, що українці даремно гинули на Майдані та даремно віддають свої життя на сході країни. Зі слів представника духовенства, який перебував на передовій серед бійців, це неправда, і українці гинуть не даремно. Якщо ми не бачимо змін у своїй країні, це ще нічого не означає, адже країну могли віддати окупанту, якби Герої Небесної сотні не гинули на Майдані – можливо, тоді не було б війни, але українці опинилися б у рабстві чужої агресивної країни. Водночас, якби військові на сході не стримували навалу агресора, вона прийшла б сюди. Українці повинні пам’ятати, що на війні зараз гинуть найкращі, цінували те, якою ціною зараз відстоюють нашу свободу та віру.
Присутніх закликали не лише вшанувати пам'ять полеглих біля таких стендів, а й не забувати про молитви у храмах за упокій їхніх душ, адже вони виконали найбільшу заповідь – покласти душу свою за ближніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 4 Листопада 2016 17:37
А дивлюсь я на оце дійство і згідний, "що українці даремно гинули на Майдані та даремно віддають свої життя на сході країни". За зміст е-декларацій бідових чиновників та обкурених депутатів. За "щедрі" тарифи. Хотіли як краще, а сталося як завжди.
Лучанин Показати IP 4 Листопада 2016 21:03
Це просто п..ць. Таке сказати. Людини не має, а для когось це батько, брат, син. Ви совісті не маєте таке говорити. Замість того щоб на потязі кататись, брали б зброю та захищали свій схід. А то Ви вже звикли, що за Вас хтось щось зробить. Дійсно, складається думка в нас, а на**ен Ви (Донецьк та Луганськ) нам потрібні... Тільки хлопців шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus