USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головред «Страна.ua» заявив, що його судитимуть у справі про хабар

26 Вересня 2017 20:02
Головний редактор інтернет-видання «Страна.ua» Ігор Гужва говорить, що слідство проти нього у справі про хабарництво завершено.

Правоохоронці оголосили про завершення слідства у справі про вимагання у народного депутата Дмитра Лінька 10 тис. дол. Про це Гужва повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Гужви, невдовзі він стане підозрюваним за ще одним кримінальним провадженням — щодо ухилення від сплати податків. Про це йому нібито повідомили «добрі люди з Державної фіскальної служби».

Всього головний редактор «Страни.ua» нарахував п’ять кримінальних проваджень проти нього.

Це кримінальне провадження, відкрите податковою міліцією в 2015 році, яке зараз слухається в суді; кримінальне провадження про вимагання у Лінька; провадження, відкрите в 2017 році, про несплату податків з цінних паперів; провадження про розголошення державної таємниці; провадження, відкрите в 2014 році, за підозрою у сепаратизмі.

Всі кримінальні провадження Гужва називає «сфабрикованими».

Раніше повідомлялося, що у четвер, 22 червня, ввечері в будівлі, де розташована редакція видання "Страна.ua", відбувся обшук.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав 10 тис доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на нардепа Дмитра Лінька.

Згодом стало відомо, що Ігоря Гужву затримала поліція. Дмитро Лінько спростував інформацію про те, що головний редактор видання "Страна.ua" Ігор Гужва особисто вимагав у нього 20 тисяч доларів.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus