USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

ГПУ назвала винних у ДТП, у якій загинули 13 нацгвардійців

28 Січня 2016 17:37
Виннимии у жахливій ДТП, яка сталася 5 січня 2015 року на Донеччині, визнали двох військовослужбовців Національної гвардії України. Про це повідомляють у прес-службі ГПУ.

Нагадаємо, 5 січня ДТП сталася біля села Міньківка в Донецькій області. Всього в аварії загинуло 13 військових, один із них помер вночі у госпіталі.

«Під час слідства проведено понад 300 слідчих дій, 67 судових експертиз, у тому числі автотехнічні, транспортно-трасологічні, товарознавчі, судово-медичні та інші. Зібраними у провадженні доказами повною мірою встановлена обопільна вина у порушенні Правил дорожнього руху (п.п. 13.1 та 13.3) двох водіїв-військовослужбовців Національної гвардії України, якими, за наявності технічної можливості, не було дотримано безпечного інтервалу при роз'їзді автомобілів на трасі.

За клопотанням прокурора одному з підозрюваних судом визначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 1 мільйон 300 тисяч гривень, іншому – у вигляді застави в розмірі 60 тисяч 900 гривень, яку внесено», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus