USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Григоренко відчув себе у паралельній реальності

2 Квітня 2014 11:28
Не займатися «рукавицями, віниками та граблями» закликав членів виконкому секретар Луцької міськради Сергій Григоренко.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради, що відбулося 2 квітня.

Сергій Григоренко зазначив, що у нього складається враження, що він перебуває у задзеркаллі, або паралельній реальності, а надворі 2004 чи 1994 рік, слухаючи доповідь начальника відділу фінансового контролю та аудиту Валентини Малютіної про виконання комунальними підприємствами міста фінансових планів у 2013 році. Так, з його слів, виконком повинен не займатися віниками та граблями, а інвестиціями, розвитком міста, розробкою генплану.

Він зазначив, що потрібно ліквідувати комунальні підприємства, попередньо поділивши їх на три категорії. До першої категорії він зарахував комунальні підприємства стратегічного характеру, ліквідація яких спричинить соціальні наслідки («Луцьктепло», ЛПЕ, «Луцькводоканал», ЖКП). У другій категорії – ті підприємства, які мають просвітницьку функцію та «функцію милосердя» - «Ласка», Центр туристичної інформації. У третій категорії – підприємства, ліквідацію яких варто починати протягом року – «Парки і сквери Луцька», «Зелене господарство». Рудиментом радянської епохи він назвав комунальну газету «Луцький замок», адже у Польщі, мовляв, немає комунальних газет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Григір Показати IP 2 Квітня 2014 11:39
От молодець, усьо ліквідіровать, а шо останєтся то моё! А то шо ліквідіруєтся тожє моё!
Гріхоренко Показати IP 2 Квітня 2014 11:53
О, Гріхо-ренко! Це великий майстер таємної прихватизації зем.ділянок м.Луцька. Він себе вже показав і ще себе покаже...
небайдужий Показати IP 2 Квітня 2014 12:01
Хотілося б нагадати Григоренку, що міська газета була заснована лише у 1991 році, як орган міської ради та задля поліпшення інформування територіальної громади , А посилання, що в Польщі немає комунальних газет, зовсім не аргумент, адже в Польщі немає і багатьох проблем , котрі наявні в нас.
11 до небайдужий Показати IP 2 Квітня 2014 15:21
"посилання, що в Польщі немає комунальних газет, зовсім не аргумент, адже в Польщі немає і багатьох проблем , котрі наявні в нас." - якийсь зв"язок між газетою і проблемами відчувається, нє?
розносчик газет Показати IP 2 Квітня 2014 12:11
Григоренко трохи відстав від життя: комунальних газет немає ніде. Лише в Україні. "Районки", "Голос України" і " Урядовий кАрєр". На останні два видання держава окремим рядком бюджету виділяє на цю макулатуру десятки мільйонів гривень. І все з одною ціллю: піарити чиновників.
я Показати IP 2 Квітня 2014 16:30
А Григоренко правий на багато процентів! Чому мають існувати збиткові підприемства за державнй, зрештою наш з вами рахунок.І посперечаюсь з коментаторами відносно газети Луцький замок. Знаете, що на цю газету з міськоі ради давали рознарядку на заклади освіти, охорони здоровя і тд
Джулія до я Показати IP 2 Квітня 2014 17:55
"Рознарядка" ні для кого не секрет. Але от моя сім'я абсолютно добровільно :-) виписує "Луцький замок" вже 5 рік поспіль. Це єдина газета, з якої дізнаєшся про життя міста без зайвих літер.
лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 16:54
спитати хочеться в григоренка чи газету Віче не треба ліквідувати,з подачі власників якої він став народним,карманним депутатом
григоренку Показати IP 2 Квітня 2014 22:37
руйнувати - не будувати... оце все що найкраще виходить у бютівців. Набачилися. А щодо "Луцького замку" нормальна газета, аби не 6-8 фоток Романюка - "тошно смотреть" - культ брежнева і сталіна "отдихаєть".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus