USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчик став заступником президента

8 Серпня 2011 11:03
Колишній директор ДП «Автоскладальний завод №1 «АТ «Автомобільна компанія» Богдан Моторс» Володимир Гунчик став заступником президента корпорації «Богдан».
Про це йдеться на сайті підприємства.
Нагадаємо, новим директором ДП «АСЗ № 1» призначили Віктора Мойсеєнка, який до цього обіймав посаду заступника директора – директора з організації виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
San Показати IP 8 Серпня 2011 19:12
Шановні журналісти! Висловлюйте свою думку до кінця! Із заголовку до даної статті зрозуміло, що Гунчик став заступнком Президента України, а не президента корпорації "Богдан". Тому заголовок слід було написати так: "Гунчик став заступником президента корпорації".
Тетянка до San Показати IP 9 Серпня 2011 13:14
та годі вам :) так, журналісти часом грішать заголовками, однак усім відомо, що в Президента України заступників просто немає. тому логіка вашого розуміння - то лише логіка вашого розуміння :)
Шановним журналістам (так званим) Показати IP 9 Серпня 2011 08:35
На продовження. І, очевидно, залишився в Луцьку. Він один раз вже був заступником і головою наглядової ради підприємства одночасно. Чи поїхав в Київ? Журавльов! Твою в душу мать! Чи є в тебе кому навчити дітей хоч би не журналістики, а писати просту, як лопата, інформацію? Через таку "майстерність" твоїх випускників ледве вистачає Величку від випуску до випуску.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus