USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Представник Адміністрації Президента перевірить роботу Волинської ОДА

27 Листопада 2017 14:02
На Волинь приїхав представник Адміністрації Президента, аби проаналізувати роботу облдержадміністрації. Зі слів посадовця, у столиці стурбовані тим, що виконавча гілка влади не співпрацює належним чином з органами місцевого самоврядування.

Під час засідання оперативної наради в облдержадміністрації 27 листопада голова ОДА Володимир Гунчик представив головного консультанта департаменту із внутрішньої політики Адміністрації Президента України Володимира Максимовича, який певний час працюватиме на Волині.

Коментуючи мету свого приїзду, столичний посадовець пояснив, що в АП стурбовані суспільно-політичною ситуацією в області.

«Область не проста і є виклики, які ми повинні відслідковувати та на які мусимо швидко реагувати. Моєю метою є вивчення суспільно-політичної ситуації на Волині задля підготовки звіту та рекомендацій АП щодо поліпшення ситуації. Зокрема на території області є проблеми взаємодії органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування», - пояснив Володимир Максимович.
Та додав, що на Волині перебуватиме впродовж тижня, але його звіт буде не публічним.

Нагадаємо, нещодавно працівники «Волиньторфу» просили висловити недовіру очільнику виконавчої гілки влади на Волині – Володимиру Гунчику. Окрім цього, очільника СБУ у Волинській області просили перевірити діяльність голови Волинської облдержадміністрації, мовляв, його дії можна кваліфікувати як держдзраду через блокування роботи підприємств Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Шановному ревізору Показати IP 27 Листопада 2017 14:22
тут нема що перевіряти, женіть совкового голову колгоспу сраним віником! Не може бути із Гунчика губернатора! Не може!
АНАТОЛЬ_ Показати IP 27 Листопада 2017 14:29
молодий такий пацанчик а вже в начальнички проліз. А в селі не схотів працювати, зараз вся молодьож хоче або в начальнички йти або в Польщу файки возити, тільки б не працювати трактористами чи доярками
ОДА Показати IP 27 Листопада 2017 14:48
Нехай перевірить старого Гунчика. Гроші розподіляє тільки для носатої Свєтки,а та баба Яга хизується. Жах!
Син Показати IP 27 Листопада 2017 14:51
Позорник старий!!!
Анатолю Показати IP 27 Листопада 2017 15:58
А ти хто? сажотрус в місті чи пастух в селі? Сам, небось, помив пятки від гною і приїхав в місто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus