USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

І сварилися, і мирилися: будівництво дороги на Волині

15 Січня 2014 12:18
Щоб вибратися із села, жителі Переславичів традиційно взували чоботи, а туфлі носили у кульку, інформує Волинська газета.

12 січня мешканці села Переславичі Іваничівського району, попри дощ та вітер, вийшли на дорогу. Не з транспарантами та гучномовцями, а з рушниками і хлібом… Цього дня громада вирішила відзначити відкриття новозбудованого відтинку сільського шляху. А найперше – освятити його.

Кошти на ремонт вулиці Молодіжної у Переславичах виділили з бюджетів декількох сільрад Волині, а це 239 тисячі гривень. З них 98 – кошти довколишніх рад, 16 – Державного бюджету, решта – Переславичівської сільської ради.

Найперше під час відкриття Переславичівський сільський голова Микола Смаль висловив вдячність громадам сусідніх населених пунктів за фінансову допомогу. Окрім цього, зазначив: «Нелегко нам дався цей відрізок шляху. Спочатку від об’єкта відмовився підрядник – «Ковельське ШБУ-63». Довелося шукати іншого виконавця робіт. І хоча ПП «Сантехмонтаж» із Нововолинська ще не мало великого досвіду у цій справі, але погодилося облаштовувати дорогу. І сварилися, і мирилися, але все ж таки довели задумане до завершення. Я й тепер не раз чую докори, що, мовляв, не так зробили. Та скажу з власного досвіду, адже й сам живу тут. Раніше восени і весною, коли добирався від дому до траси, щоб їхати на роботу у Павлівку, взував гумові чоботи, а туфлі ніс у кульку. А тепер дорога вимощена, чиста. Її тільки усім нам спільно треба берегти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus