USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як лучанина нагороджував головний пластун світу. ВІДЕО

8 Жовтня 2013 15:00
Українські скаути на вихорі піднесення. Щойно завершився великий міжнародний зліт організації, а ще у них є справжній герой - Вадим Петрук врятував дітей в морі, і його нагородили найвищою відзнакою за порятунок життя – «Бронзовим хрестом».

ЧИТАТИ ЩЕ: МОЛОДИЙ ЛУЧАНИН ВРЯТУВАВ ТРЬОХ ДІТЕЙ НА МОРІ. ФОТО

Бронзовим хрестом може нагороджувати винятково Головний пластун світу – символ ідейної та структурної єдності скаутів.

Нині цю посаду обіймає Любомир Романків – знаменитий американський вчений, винахідник жорсткого диску. Він спеціально прибув до України, щоби привітати героя

Загалом для скаутів закон, честь, любов до своєї країни та послух, кажуть, – понад усе. Пластун не може вкрасти, зрадити чи думати лише про себе.

Українські скаути переконані, якщо таких, як вони, збереться мінімум відсоток від кількості українців - в державі врешті почнуться глобальні позитивні зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 8 Жовтня 2013 16:54
400 тысяч скаутов! Да если б по лопате в руки и на укладку дорог! И не крадут асфальт, и думают при работе о благе для государства. Точно глобальные позитивные изменения были бы в Украине...А парень молодец!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus