USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку творили добро. ФОТО

31 Травня 2013 15:39
У Волинському краєзнавчому музеї відбулась акція «Твори добро», у рамках якої діткам із неблагополучних сімей всіляко розважали показали виставу та музей.

Акцію організував Волинський краєзнавчий музей спільно з Волинським обласним відділенням Дитячого фонду України до Міжнародного дня захисту дітей.
В межах акції у Волинському краєзнавчому музеї відбулась низка безкоштовних заходів для дітей.

У конференц-залі музею розгорнули книжкову виставку «Волинські письменники – дітям». Музичним подарунком для учасників акції став концерт учнів Луцької музичної школи №1 імені Фредеріка Шопена та виступ зразкового театру танцю «Зорецвіт» Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Для дітей молодшого шкільного віку організували екскурсію-казку «Мандрівка у рідну природу», для дітей середнього та старшого шкільного віку – тематичну екскурсію «Традиційне вбрання волинян та поліщуків». Також учасники акції безкоштовно оглянули постійно діючу експозицію та виставкові зали музею.

У продовження акції 1-ого червня 2013 року з 10.00 до 14.00 відбудеться День відкритих дверей у Волинському краєзнавчому музеї.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мамка Показати IP 31 Травня 2013 17:35
Те, що роблять - показуха! Основних проблем сиріт це не вирішує)) цукерки, подарунки пару раз в рік - це добре, але дітям ще й інше треба... Створювати умови для сімей, щоб брали сиріт на виховання... а не ставили палки в колеса... Прийомним сім'ям потрібна допомога і підтримка, підказки, а не тупі перевірки і недовіра за використання державних коштів. На жаль, переконалась на власному досвіді. і шкодую, що взяла дітей в сім'ю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus