USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Інструкцію», як працювати з владою, презентували у Луцьку

22 Травня 2013 14:16
Монографію з матеріалами свого кількарічного дослідження «Розбудова інститутів громадянського суспільства у Західному регіоні України періоду незалежності» презентував у Луцьку багаторічний активний громадський діяч, радник міського голови Луцька Микола Іванюк. Книга розрахована на політологів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування та містить аналіз співпраці ГО та влади західних областей України.

Розповів про книгу Микола Іванюк під час круглого столу «Становлення інституцій громадянського суспільства у Західній Україні: проблеми та перспективи», який відбувся 22 травня у прес-центрі «Волиньмедіа».

За його словами, монографія – спроба узагальнити досвід громадських інституцій західної України та напрацювати ефективні пропозиція для новостворених громадських об’єднань.

Щоб проілюструвати успішний досвід співпраці з органами влади та медіа, про роботу однієї з найдієвіших ГО Львівщини розповіла керівниця ГО «Самопоміч» Наталя Міхнова зі Львова. Вона розповіла, що восьмирічна діяльність їх об’єднання спрямована на реалізацію соціальних програм для мешканців Львова, і за ці роки вони встигли попрацювати «в опозиції» до міської влади та у співпраці».

Волинські представники громадських організацій, своєю чергою, ділились власними успішними проектами, досвідом взаємодії з владою та залученням волонтерів до просування цікавих ідей в громадському суспільстві.
Участь в обговоренні взяли: виконавчий директор Асоціації територіальних самоврядних громад Львівщини Віталій Загайний, голова громадської організації «Центр громадянських ініціатив» зі Львова, голова ВГО «Національний Альянс» Майя Москвич та керівник ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» Михайло Наход та багато інших активних представників волинської громади.

Захід відбувся за ініціативи громадської організації «Фонд місцевого розвитку» у рамках проекту «Представлення кроків становлення інститутів громадського суспільства у Західній Україні періоду незалежності для новостворених громадських організацій» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus