USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Історія з екс-директром Звірівського МГ матиме продовження

3 Березня 2015 09:42
“Самооборона Волині” продовжує виявляти про протиправні дії, що вчинялися у державному підприємстві “Мисливське господарство Звірівське” та вимагати покарання у правосуддя.

Очікується, що історія із скандальним екс-директором “Звірівського МГ ” Андрієм Шпоруком продовжиться, - повідомляють у прес-службі організації.

Нагадаємо, у п’ятницю, 27 лютого, екс-директор Звірівського мисливського господарства Андрій Шпорук програв суд у спробі поновитися на своїй посаді.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО СУД У СПРАВІ ЕКС-ДИРЕКТОРА ЛІСНИЦТВА: ЗА ЩО ЗВІЛЬНИЛИ ШПОРУКА

Самооборонівець Богдан Рущинський не зупинився на цьому. Він також подав усне клопотання до суду, аби той подав заяву щодо порушення кримінальних проваджень. Адже суду було надато достатньо документів, на його думку, що може стати підставою до порушення ще декількох справ проти Андрія Шпорука.

Нагадаємо, після перевірок, ініційованих одним із працівників ДП Звірівське, став відомий обсяг матеріальної шкоди, якої завдав підприємству екс-директор. Зокрема, йдеться про майже півмільйонний борг, недостачу розміром 126 тисяч гривень, фіктивних працівників, самовільно відчужену на свою користь земельну ділянку та зниклі 13 одиниць вогнепальної зброї.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, наразі ведеться слідство стосовно зникнення 13 одиниць вогнепальної зброї, а 26 лютого відбувся обшук помешкані Андрія Шпорука з цього приводу.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЗАКУЛІССЯ» ЗВІРІВСЬКОГО ЛІСНИЦТВА: СВАВІЛЛЯ, БРАКОНБЄРСТВО І БОРГИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
888 Показати IP 3 Березня 2015 11:57
Так богдан чи євген ? самозванець.....
555 Показати IP 6 Березня 2015 16:15
Хай візьмуть за с**аку того шпорука і орисю разом з ним. Вони ж не можуть один без одного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus