USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Історію волинських пожежників описали у книзі. ФОТО

19 Вересня 2011 10:07
На Волині видали книгу про історію становлення та розвитку пожежної охорони та рятувальної служби краю.
Видання має назву «Пожежно-рятувальна служба Волині. Ілюстрований історико-краєзнавчий нарис», – повідомили у центрі пропаганди УМНС України в області.
Підготувало книгу Управлінням МНС у Волинській області.
Презентував її начальник управління Володимир Грушовінчук під час урочистих заходів з нагоди Дня рятівника.
«Ця книга є першою спробою відобразити багату, сповнену драматичними і героїчними подіями багатовікову історію волинських пожежних та рятувальників від давніх князівських часів до теперішніх років. Широко представлена і сучасна діяльність працівників підрозділів Міністерства надзвичайних ситуацій у Волинській області», – зазначив Грушовінчук.
Видавці кажуть, що видання містить багатий історико-документальний фактаж та унікальні фотографії і документи. Воно орієнтоване на широке коло читачів: ветеранів-вогнеборців, теперішніх працівників рятувальних служб й усіх, хто цікавиться історією.
Книга вийшла у видавництві «Волинянин» накладом 520 примірників.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus