USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із грудня природоохоронне законодавство стане «жорсткішим»

27 Листопада 2017 18:02
Нові законодавчі зміни у сфері охорони довкілля вступають в дію вже за три тижні. Зі слів експертів, кількість екологічних експертиз збільшиться майже у чотири рази.

Про це розповів начальник управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Дмитро Новохатський під час засідання оперативної наради в голови облдержадміністрації 27 листопада.

«Закон України «Про оцінку впливу на довкілля» ухвалили у Верховній Раді 23 травня. Він вступає в дію з 18 грудня. Багато змін будуть стосуватися встановлення жорсткішого контролю за дотриманням охорони навколишнього середовища. Зокрема, раніше було 32 позиції, по яких робили експерту, звірку та надавали дозвільні документи, тепер таких пунктів буде майже в 4 рази більше - 116 позицій», - розповів посадовець.

Та додав, що закон розроблений на основі директив Європейського Союзу і спрямований на впровадження європейської моделі оцінки впливу на довкілля й збільшення відповідальності за нанесення шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Anonymous Показати IP 27 Листопада 2017 19:48
ЛЕГКІСТЬ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ - ні, не чули! Так тримати, додамо 100 дозволів і 500 превірок, ото заживемо! Цеєвропа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus