USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Карантин знову можуть продовжити. Назвали дату

14 Липня 2020 13:20
Карантин в Україні мав би завершитися 31 липня. Однак обмеження можуть продовжити ще на 2 тижні, тобто до 14 серпня.

Таку інформацію оприлюднило видання «Сьогодні» з посиланням на власні джерела у Міністерстві охорони здоров’я України.

Як пише видання, джерело у МОЗ не виключає, що з вересня у школах можливе дистанційне навчання. За словами джерела, після 31 липня карантин може бути продовжений ще на 2 тижні – до 14 серпня.

«Зараз триває дискусія про продовження карантину і про те, в якому вигляді його продовжувати. З більшою часткою ймовірності карантин буде продовжено після 31 липня», – сказується у повідомленні.

Водночас у МОЗ планують продовжити ті карантинні заходи, які показали свою ефективність, а неефективні – скасують.

Які заходи виявилися ефективними:

– Дотримання соціальної дистанції.

– Обмежувальні заходи, що стосуються транспорту, зокрема і його обробка.

Якщо ж у конкретному регіоні епідеміологічна ситуація погіршиться, то першочергово припинять роботу стадіонів та спортзалів.

Як пише Інтерфакс-Україна з посиланням на власні джерела, уряд розгляне необхідність продовження карантину вже наступного тижня. Мовиться про продовження адаптивного карантину у регіонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніла Показати IP 14 Липня 2020 15:39
В нас буде вже вічний карантин.
Дзвоніть на 103 Показати IP 14 Липня 2020 16:57
Добре, що ви пані Ніла, чи хтось з вашої родини не пізнав що це таке коронавірус. І не треба!!! А коли у нас в родині проживають старші люди яким за 75-80 років та щей хворіють на цукровий діабет, тиск або інші супутні захворювання, що донедавна перенесли в муках цю страшну хворобу, то я скільки буду жити буду говорити всім щасливі ті, хто не захворів і переніс цей коронавірус. А тому якщо треба продовжувати карантинні обмеження то нехай влада продовжують. І це добре, що в нас на Волині розповсюдження епідемії йде на спад. І хочеться, щоб коронавірус більше не повернувся. Достатньо своїх захворювань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus