USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Храму у волинському селі - 15 років.ФОТО. ВІДЕО

10 Червня 2013 16:33
Перший храм Київського Патріархату на Маневиччині – Вознесіння Господнього в селі Козлиничі – відсвяткував 15-річчя від освячення.

Із цієї нагоди вчора, в неділю 6-ту після Пасхи, про сліпого, митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив тут Божественну Літургію. Із ним співслужили декан протоієрей Андрій Закидальський, настоятель священик Анатолій Устимчук, духовенство Маневицького, Горохівського, Любешівського деканатів і з Рівненської єпархії.



Архіпастир виголосив слово про важливість збагачення духовними цінностями. «Як визначити, що найцінніше у нашому житті?» – запитав владика. Про що ми найперше подумаємо в найнебезпечніший момент у житті, це і є наша цінність. Бо де скарб ваш, там і серце ваше буде, сказано у Святому Письмі. А скарби істинні – це хороші справи, любов, віра в Бога. Ось ці речі найцінніші, зазначив високопреосвященний. Те, що громада свого часу вирішила звести тут храм, свідчить про важливість для неї цих доброчинностей.



Традиційно вручили нагороди. Настоятелеві надали право носіння набедреника (чотирикутний плат, що носиться збоку на священичих ризах, символізуючи духовний меч слова Божого), а церковний хор та окремі парафіяни – одержали благословенні грамотами.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus