USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто з команди волинського мера має нагороди від Януковича

2 Грудня 2014 17:00
Нещодавно Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк отримав орден «За заслуги» І ступеня.

Втім, це не перша нагорода міського голови княжого міста. В його активі є нагороди і від СРСР: орден «Знак пошани» та медаль «За відзнаку в охороні державного кордону СРСР», і від незалежної України: дві Почесних грамоти Кабінету Міністрів, ювілейна медаль «20 років незалежності України» і два ордена «За заслуги» ІІ та ІІІ ступенів.

Має Петро Саганюк і церковні нагороди, зокрема від УПЦ Московського патріархату ордени «Нестора-Літописця», «1020 років хрещення Київської Русі», «Архістратига Михаїла», «Рівноапостольного князя Володимира».

Разом з мером Володимира-Волинського нагороди отримували і люди з його команди. Найбільш щедрим на відзначення різними державними нагородами був президент-втікач Віктор Янукович. Саме за час його правління люди, наближені до Петра Саганюка, отримали найбільше нагород.

Так, указом Президента N 822/2011 від 19 серпня 2011 року ювілейною медаллю "20 років незалежності України" було нагороджено: Миколу Гінайла – голову правління Володимир-Волинського міського благодійного фонду "Матері Божої неустанної помочі"; Тамару Ковальчук – депутата Волинської обласної ради, голову районної організації Партії регіонів; Віталія Козловського – пенсіонера, радника Володимир-Волинського міського голови і самого мера княжого міста Петра Саганюка.

Указом Президента України № 1093/2011 від 1 грудня 2011 року з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року Акта проголошення незалежності України ювілейну медаль "20 років незалежності України" отримав Микола Савельєв – директор "Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Ю. Кримського".

Тоді ж у 2011 році перший заступник міського голови Микола Веремчук отримав Почесну грамоту від Кабінету Міністрів, коли його очолював Микола Азаров.

У 2012 році жителі Володимира-Волинського теж отримували ювілейну медаль "20 років незалежності України". Так, з нагоди Дня Соборності та Свободи України її отримала Наталія Поліщук - директор «Володимир-Волинського хлібозаводу».

Згодом, у 2012 році ювілейну медаль "20 років незалежності України" з нагоди Дня Конституції отримав директор Володимир-Волинського вищого професійного училища Володимир Смоляр.

У 2013 році орден «За заслуги» ІІ ступеня отримав бізнесмен Сергій Ковальчук, котрий на міській комунальній будівлі в якій орендує офіс, вивісив транспарант із написом «В.Ф. Янукович – 12-ти тисячний колектив за Вас».

Жоден нагороджений з рук тодішнього президента не відмовився від медалей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
З княжого Показати IP 2 Грудня 2014 17:04
О то на Петру вже місця немає для нагород. Ще за колар забули написати!
приколіст до З княжого Показати IP 2 Грудня 2014 21:09
Уявіть, якби всі одягнув, та ще з коларом...А поруч Гінайло-граф, відМОРОЗок-охоронець ,,Матусевич- д...полиз , і всі вищеперелічені.Оце парад би був!!!
резюме до З княжого Показати IP 2 Грудня 2014 21:12
Список "заслужених" персонажів послушний, Мороза - особистого охоронця не вистачає !
Хлоп Показати IP 2 Грудня 2014 17:06
Цікаво, а за часів Ющенка всі відмовлялися від нагород?
життя до Хлоп Показати IP 2 Грудня 2014 21:13
Просто важливим є те , з чиїх рук береш. Не рівняйте Вітю першого з другим.
Хлоп до життя Показати IP 2 Грудня 2014 22:22
Ах да, я i забув, що "цi руки нiчого не крали")). Агнець Божий. А як майдан гiдно зустрiв в Безрадячах, телеграмму привiтання навiть прислав: "змiнилися", "гiднiсть", i т.д.
віктор Показати IP 2 Грудня 2014 17:20
за всі часи існування україни ср*колизів у нас хватало...до речі вони не потопляємі...а що не тоне?
Штефан Показати IP 2 Грудня 2014 17:25
Порошенко та Яценюк отримували з рук Януковича
Рита Показати IP 2 Грудня 2014 17:31
Складається враження, що інших проблем у нашій країні немає. Не смішіть людей, краще напишіть, скільки людей полягло за останні місяці, або на скільки ми зубожіли і ХТО за це відповість? Чиї тепер "папєрєдніки" винуваті. А може закордонні міністри знатимуть відповідь, бо наші ЗОВСІМ ТУУПІ???
Ярослава Вознюк до Рита Показати IP 2 Грудня 2014 18:08
Тупі не міністи, а люди, які їх вибирають. Нашо Петю в першому турі вибрали? Нашо Сєні дали такий кредит довіри? Обрали - тепер на себе нарікайте. А Саганюк як повний каварер ордена тепер матиме ще й купу пільг та добавочку до пенсії. Почитайте закон України Про державні нагороди.
222 Показати IP 2 Грудня 2014 18:01
У статті все вірно написано і про це потрібно теж писати , бо саме представники пятої колони , лицеміри та саботажники чинять спротив на місцях нормальному демократично - правовому розвитку територіальним Громадам.
віто Показати IP 2 Грудня 2014 18:02
Володимирці, ви, мабуть, в шоколаді, раз у вас стільки заслужених людей, фахівців своєї справи, служителів народу, богобоязних та законослухняних? Чи в шоколаді тільки Саганюк "со товаріщі"?
студент Показати IP 2 Грудня 2014 19:04
Воля народу - депутатська група Єремеєва Бандуров Володимир Володимирович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Богуслаєв Вячеслав Олександрович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Бондар Віктор Васильович Член депутатської групи (фракція «Партії регіонів») Гіршфельд Анатолій Мусійович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Деркач Андрій Леонідович Заступник голови депутатської групи (член Партії регіонів) Єремеєв Ігор Миронович Голова депутатської групи Івахів Степан Петрович Член депутатської групи Кацуба Володимир Михайлович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Лабазюк Сергій Петрович Член депутатської групи (16 січня 2014 року голосував за т.зв. "диктаторські закони"Ї Ланьо Михайло Іванович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Литвин Володимир Михайлович Член депутатської групи Мартиняк Сергій Васильович Член депутатської групи Молоток Ігор Федорович Член депутатської групи Москаленко Ярослав Миколайович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Онищенко Олександр Романович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Пономарьов Олександр Сергійович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Поплавський Михайло Михайлович Член депутатської групи Развадовський Віктор Йосипович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Фурсін Іван Геннадійович Член депутатської групи (член Партії регіонів) Шаповалов Юрій Анатолійович Член депутатської групи (член Партії регіонів)
Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 20:35
коментар було видалено
історія Показати IP 2 Грудня 2014 21:16
ДУХ БРЄЖНЄВА У ВОЛОДИМИРІ ЖИВЕ І НЕ ВИВІТРЮЄТЬСЯ! ПАРТІЯ БИЛА ,ЄСТЬ І ЩЕ ДОВГО, БАЧУ, БУДЕ ЄСТЬ !
петя Показати IP 2 Грудня 2014 23:31
ви думали.а вони зробили
22222222 Показати IP 3 Грудня 2014 07:44
А что проблем в стране больше нет??????? Посмотрите видео, как Яценюк поздравляет Азарова с юбилеем. А насчёт Саганюка, сравните районные центры области по благоустроенности и чистоте. По-моему Саганюк на своём месте. Не зря его уже столько лет во Владимире народ выбирает .
діалог до 22222222 Показати IP 3 Грудня 2014 09:41
Крім чистоти і "благоустрою" ще є сума інвестицій в економіку, робочі місця,корупція, кругова порука, ціни, та багато іншого , якого не хочете бачити." Народ "обрав його 63% голосів при явці на вибори 50%. Бюджетники і пенсіонери...Порахуйте скільки реально % підтримки.
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Грудня 2014 08:40
І в Нововолинську - міський голова В.Сапожніков, головний лікар В.Мороз, директорка ДЮЦу Л.Кравцова і т.д. і т.п. Жоден не подав у відставку за тупу підтримку режиму Януковича.
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2014 08:51
Мільйони українців мають нагороди часів СРСР і , мабуть, сотні тисяч - це нагороди пов"язані з Вітчизняною війною. І ці українці і їхні нащадки, гордяться цими нагородами. Коротше кажучи, замість того, щоб вирішувати реальні проблеми, помаранчева команда як завжди активно бореться з вітряками.
З княжого до Лучанин Показати IP 3 Грудня 2014 10:35
А ще забули написати, що орден виготовляється зі срібла і коштує його виготовлення до 1000 гривень. Медалі солдатам в рази дешевші. А тепер порахуйте скільки таких заслужених по України, то може не варто витрачати гроші платників податків на нагородження незаслужених.
просто Показати IP 3 Грудня 2014 12:33
Читаєш дописи і диву дивуєшся. Дійсно, не має в країні біди, війни, економічної кризи..Хто сьогодні при владі??? Всі ті, хто за влади Януковича нажили статки. Представники Володимир-Волинського майдану і люстраційного комітету за часів Януковича мали хороший бізнес, який ніхто у них не віджимав, ухилялися від сплати податків, возили контрабасик, жили файно на прикордонній території і безбідно, правда, одна у них була проблемка, нагород їм не давали, вот і жовчу плюють тут на всіх і на вся. Ніхто не усвідомив одного, людина, або є людиною, професійною і порядною, або ж ні. Що конкретно, ви, шановні, хто пиши тут протести зробили для міста? Покажіть клаптик дороги, де проклали ви асфальт? Покажіть конкретні плоди ваших праць, напрацьовані не словами, а ділами.
ЧИНУШАМ до просто Показати IP 3 Грудня 2014 13:34
А що міський голова пан Саганюк у Володимирі особисто кладе асфальт ??? Слухаєш вас лизоблюдів провладних і дивуєшся Коли ви зрозумієте в житті що небудь. Не в нагородах справа, не у статках більших чи менших. Просто проблема в тому що при владі скрізь і всюди люди з інтелектом вашого рівнія , влаштовані по знайомству , блату, родству. Відповідно з асфальтним рівнем мислення вони збудували бл.......у систему при якій у місті без папиного одобрямсу прибиральницею тебе в бюджетну організацію не приймуть, тисячі молодих людей не наближених до корита Польщу штурмують.В той час як мордаті новориші - начальницькі байструки звязуючи два слова через чотири матюки сраки в кабінетах гріють, на митницях труться. Просто курвить від системи створеної такими як ви і ваші госпідарі.Ви того не зрозумієте, папині дітки. Час, просто все розставить по місцях. І Володимир ці події не обминуть.
aktuvict Показати IP 30 Червня 2015 16:57
Дуже зручно під невідомими ніками ганьбити всіх, навіть, не диференціюючи діяльність будь-кого. "Ага, ти в команді Саганюка, значить ти г..." Дуже зручно прикриваючись волонтерською діяльністю, участю в громадскій діяльності, журналістською діяльністю, просто не бути учасником АТО, при цьому успішно прикриватись тими-ж самими хлопціями АТО, яким від 18 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus