USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук презентував «унікальний сайт»

15 Липня 2011 10:45
У Волинській облдержадміністрації презентували сайт про адміністративні послуги, які надаються в області. Волинська влада переконує, що це перший в Україні інформаційно-довідковий сайт такого типу.

Як розповів під час презентації у п’ятницю, 15 липня, голова Волинської ОДА Борис Клімчук, сайт «Адміністративні послуги» створили з метою впорядкування та поліпшення надання адміністративних послуг органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На цьому веб-ресурсі самостійно розміщуватимуть інформацію усі 16 РДА (1 698 послуг), усі 4 виконкоми (міст обласного значення) міських рад (457 послуг), 11 структурних підрозділів ОДА (67 послуг), 17 територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади (218 послуг).

Всього, за словами Клімчука, на цьому сайті можна знайти інформацію про 2 543 послуги.

До того ж, на сайті можна буде знайти інформацію про усі сільські, селищні та міські (міст районного значення) ради, а також про типові послуги цих місцевих рад.

Наповнювати сайти будуть самі чиновники. Кожен матиме доступ лише до свого блоку інформації.

«В систему закладений моніторинг за станом наповнення сайту. Ми будемо це контролювати», – запевнив голова ОДА.

Як розповів заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу облдержадміністрації Роман Матвійчук, розробкою сайту займались працівники організаційного відділу та відділу комп’ютерного забезпечення ОДА.

Тому, каже він, на розробку сайту не пішло жодної копійки з бюджету, окрім зарплат відповідно до штатного розпису.

Хоча голова ОДА пообіцяв, що усі, хто працювали над створенням сайту, отримають премії за цей «унікальний інтелектуальний продукт».

«Це лише перший крок. Далі будемо розширювати. Головне завдання – щоб він був зручним і корисним для усіх волинян», – сказав Матвійчук.

«Підточуємо підвалини своєї безмежної влади. Ділимося нею з людьми… Тема «я – начальник, ти – дурак» закінчується в цій області», – висловився волинський губернатор.

Нагадаємо, ще у червні Клімчук зізнався, що готує журналістам «сенсацію» – перший в Україні сайт про адміністративні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
інтернет Показати IP 15 Липня 2011 13:47
хоть би вже зверстали нормально а то все лізе одне на одного
pashtet Показати IP 18 Липня 2011 23:24
Де ж тут унікальність... http://www.gosuslugi.ru/ru/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus