USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук пообіцяв презентувати унікальний сайт

20 Червня 2011 12:13
На початку липня на Волині презентують сайт, на якому буде зібрана та впорядкована інформація про усі адміністративні послуги області.

Про це під час щотижневої наради у понеділок, 20 червня, розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Як розповів очільник області, такий веб-сайт буде першим в Україні. Його створення задумали, зокрема, для того, аби зробити владу відкритішою для людей та унеможливлювати корупцію.

«Ми перші в Україні робимо, наповнюємо і презентуємо офіційно сайт «Адміністративні послуги Волинської області». Всі державні чиновники, незалежно від форми підпорядкування, забивають у сайт свої послуги, ми їх перевіряємо, фільтруємо, дивимося», – поділився високопосадовець.

«Там все: спосіб заведення документів, заявка на документи, термін опрацювання документу, коли до кого йти і кому куди дзвонити…», – зазначив він.

Клімчук також запевнив, що наповнення сайту чиновниками строго моніторитиметься, аби веб-сторінка дійсно давала користь.

«Це така книга величезна буде, де люди будуть отримувати інформацію і знання», – сказав він.

«Вас, панове журналісти, чекає сенсація. Можете вже писати, що це сенсація. Це перший такого роду веб-сайт в Україні. Але дочекайтесь презентації. Вона буде велика, шикарна для всіх», – запевнив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 20 Червня 2011 16:37
«Це така книга величезна буде, де люди будуть отримувати інформацію і знання» - библия от Климчука???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus